Mondriaan zoekt een

Social Worker voor onze Inloop & Dagbesteding in Maastricht

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 32-36 uur p.w.
Soort dienstverband: Jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd
Dienstrooster: Dagdienst
Standplaats: Maastricht
Kernfunctie: Agogisch werkende 2
Opleiding: Hbo Social Work of een mbo opleiding in een agogische richting
Salaris: FWG 3.0, functiegroep 45, min. € 1.955-- en maximaal €3.326,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week)
Reageren voor: 7-12-2020
Werving: In- en externe werving (Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan de interne kandidaat).

Inloop & Dagbesteding (sector Preventie & Participatie ) biedt begeleiding aan volwassenen en ouderen met een ernstige psychiatrische aandoening, waarvan de gevolgen op meerdere levensgebieden zichtbaar zijn. Als Social Worker bied je deze doelgroep activiteiten (zowel arbeidsmatig, als creatief, sportief, culinair en ontspannend) met als doelstelling het bieden van structuur, doorbreken van het isolement en het opbouwen en onderhouden van zelfvertrouwen en sociale contacten.

Wij zijn een enthousiast, gezellig, dynamisch en ambitieus zelf-organiserend team dat zelfstandig vorm geeft aan de werkzaamheden binnen het DAC (Dag Activiteiten Centrum). Voor onze locatie Frankenstraat Maastricht zijn we op zoek naar een enthousiaste Social Worker die goed past binnen ons team.

Dit neem je mee
De opleiding hbo Social Work of een mbo opleiding in een agogische richting heb je afgerond en daarnaast beschik je over meerdere jaren relevante werkervaring. Ook heb je grote affiniteit met volwassenen en/ of ouderen met een ernstige psychiatrische aandoening en weet je jouw kennis van psychiatrische ziektebeelden te vertalen naar passende activiteiten. Je werkt zelfstandig maar draait ook graag mee in teamverband.

Als persoon ben je enthousiast en initiatiefrijk: een echte 'aanpakker'. Iemand die levenslustig en behulpzaam is en daarbij beschikt over een stevige persoonlijkheid met een eigen mening. Je gaat discussies aan, bent direct en communicatief sterk. Je bent iemand die er 'staat' en kritisch is, maar ook anderen kan empoweren. Je kijkt in ieder geval niet de kat uit de boom. Verder ben je collegiaal, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor meer dan alleen je eigen specifieke taken. Tot slot verbind je het team en zorg je voor sfeer, met een open houding en humor.

Wat wij bieden
Bij Mondriaan bieden wij jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele, stimulerende en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieter Moors, tel. 0646017703

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.