Confidence-Twende zoekt een

Sociotherapeut

Dienstverband

28 - 32 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Vanwege groei van ons behandelteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.

Jij als professional

Je gaat cliënten begeleiden/behandelen met complexe psychische kwetsbaarheid gecombineerd met verslaving. Je wordt verantwoordelijk voor je eigen caseload binnen het behandelteam van deelnemers onder verantwoordelijkheid van onze regie behandelaren. Samen met onze deelnemers stel je een integrale aanpak op begeleiding en behandeling. Op weg naar een zo normaal mogelijk leven. We werken herstelgericht en transdiagnostisch.

Jij en Confidence Twende

Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe en jonge organisatie de bakens te verzetten. We werken in noord en midden Limburg. Bij Confidence Twende werken geen managers; we werken allemaal aan dezelfde doelstelling en gaan daarbij uit van een vak volwassenheid van iedere medewerker. Bij ons staan de deelnemer en jij op de eerste plek. Naast je dagelijkse werkzaamheden vragen we je ook afhankelijk van je vaardigheden en actieve interesse het behandelaanbod verder te ontwikkelen met je team.

Jij en wat wij vragen

Je vindt het geen probleem om ook ’s avonds en in het weekend te werken. Je hebt naast je afgeronde opleiding als SPV, SPH of vergelijkbaar enkele jaren ervaring binnen een behandel setting met verslavingsproblematiek bij voorkeur in de forensische of sociale psychiatrie. Je bent in bezit van een rijbewijs.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een jonge, down-to-earth organisatie waar volop ontwikkelingen gaande zijn. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Natuurlijk bieden we je een goed salaris, verlofmogelijkheden en mogelijkheden voor bijscholing. Je functie is marktconform ingedeeld. Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling waarbij we je een aanstelling voor  onbepaalde tijd in het vooruitzicht stellen.

Ben je geïnteresseerd?

Bel Jos van Mulken, directeur 06 – 518 61 425 of Rianne van Doorn, senior behandelteam 06-111 53 710. Je kunt een mail sturen met CV sturen naar info@confidence-twende.nl.

Verdere informatie kun je vinden op onze website www.confidence-twende.nl