FPC de Rooyse Wissel zoekt een

Sociotherapeut / Groepsbegeleider / Hulpverlener

Dienstverband

28 - 36 uur (of op flexbasis)

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, WO, HBO+

Standplaats

Oostrum

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Als Sociotherapeut (HBO) of als Sociotherapeutisch Medewerker (MBO) bij Forensisch Psychiatrisch Centrum de Rooyse Wissel te Venray, werk je samen met je collega’s intensief aan de behandeling van tbs-patiënten. In teamverband realiseren jullie een sterk leefmilieu, zodat een optimaal behandelklimaat tot stand wordt gebracht. Structuur en veiligheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Direct een vast contract is bespreekbaar!

Functieomschrijving

◾(Persoonlijk) negeleiden van tbs-patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis
◾Formuleren en uitvoeren van individuele dag- en zorgprogramma’s en behandeldeelplannen
◾Waarborgen van veiligheid en handhaven van structuur
◾In teamverband zorgen voor een leefklimaat waarbinnen optimale behandeling, begeleiding en beveiliging kan plaatsvinden
◾Observatie en verslaglegging

Wij vragen

◾Afgeronde HBO(+) of MBO opleiding in de hulpverlening (Social Work, Verpleegkunde, SPW of een variant van deze opleidingen)
◾Ervaring met groepsdynamische processen
◾Bereidheid tot werken in onregelmatige diensten
◾Je handelt methodisch en resultaatgericht en bent een echte teamspeler
◾Vermogen om duidelijkheid en structuur te bieden

Dienstverband

◾In overleg direct een vast dienstverband
◾Veelzijdig werk met een specifieke doelgroep in een informele werkomgeving, waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen
◾Ruime kansen om je verder persoonlijk te ontwikkelen, bij een goede werkgever met een uitstekende reputatie in de markt, die investeert in innovatie en uitbreiding
◾Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de onregelmatigheidstoeslag en een aanvullende reiskostenvergoeding

Werktijden

Je werkt volgens rooster in onregelmatige diensten. De basis is een vroege dienst van +/- 08.00 tot 16.00 uur of een late dienst van +/- 14.00 tot 22.00 uur. Hier zijn variaties in mogelijk. Het werken van nachtdiensten vindt sporadisch plaats.

Salaris

Salariëring afhankelijk van ervaring conform CAO-GGZ, FWG-schaal 50 (HBO) of FWG-schaal 45 (MBO). Er zijn tevens mogelijkheden om via onze Flexpool aan de slag te gaan!

Aanvullende informatie

Enthousiast geworden, maar nog niet helemaal zeker?

15 januari organiseren wij onze volgende Meet & Greet. Op deze avond kan je kennis komen maken en al je vragen stellen aan verschillende medewerkers! Ook krijg je een rondleiding door de kliniek, zodat je nét wat beter weet waar je op solliciteert. Via onze website kan je je aanmelden.

Voor meer informatie kan je terecht op www.derooysewissel.nl. Om alvast een betere indruk te krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan, kan je ook alvast onze bedrijfsfilm bekijken en ervaringen van onze medewerkers lezen!

Na een positief eerste gesprek vindt er altijd een meeloopdag plaats, zodat je een betere indruk kunt krijgen van wat het werken bij de Rooyse Wissel inhoudt.