De Zorggroep zoekt een

Specialist Financieel Support

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Onze financiële topper Koen gaat een mooie stap maken in zijn carrière! Treed jij in zijn voetsporen en kunnen wij op je rekenen als AFAS key user en kartrekker bij optimalisaties?

Wat ga je doen?
Dat is enorm divers! Je gaat aan de slag op de afdeling Financiële Administratie binnen De Zorggroep waar je een rol pakt als key user van AFAS Financieel én FileLinx (voor de verwerking van inkoopfacturen). Je kent AFAS al goed en krijgt energie van een rol als key user! In dit systeem maak je analyses (via Excel) en werk je deze bij waar nodig zodat jij en je collega’s binnen financieel support hier gebruik van kunnen maken. Ook verzorg jij de managementinformatie van verschillende sectoren op materiële kosten en overige opbrengsten. Dat maakt jou een belangrijke schakel tussen de medewerkers en specialisten van de financiële administratie!

Je bent een echte kartrekker, en dat helpt je goed op weg wanneer jij het voortouw neemt op het gebied van procesoptimalisaties en nieuwe onderdelen of aanpassingen binnen AFAS financieel. Verder verzorg jij de maandaangifte BTW van De Zorggroep. De pro rata berekening en rondrekening van jaarsuppletie achteraf? Dat regel jij ook! Ook help je maandelijks mee met het bijwerken van de vaste activa.

Vragen van accountants bij de interim controle en jaarafsluiting? Dan kunnen ze bij jou terecht als het gaat om materiële kosten en aansluitingen tussen diverse systemen en bedrijfsonderdelen. Uiteraard vertelt Koen je hier meer over tijdens je inwerktraject. Ook collega’s vanuit de ondersteunende dienst van De Zorggroep kunnen bij jou terecht voor diverse ad hoc vragen. Daar wordt je toch enthousiast van?

Hoe zorgen wij voor jou?
Je komt binnen De Zorggroep terecht in een deskundig en leuk team van financieel specialisten en werkt veel samen met de financiële medewerkers. Organisatorisch valt het team onder de sector ondersteunende dienst en rapporteer je direct aan de manager Finance Support. Hoewel ze Koen enorm gaan missen, ontvangen ze jou met open armen en kun je rekenen op een goede overdracht. Werken voor een zorgorganisatie betekent dat jij het verschil maakt voor onze cliënten. Je doet betekenisvol werk en dat geeft een fijn gevoel!

We bieden je een contract voor de duur van een jaar met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband. Als Specialist Financieel Support wordt je ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 50 (maximaal €3.707,64 bruto per maand op basis van 36 uur).

Daarnaast kent De Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholing- en opleidingsmogelijkheden;
- een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% bovenop je salaris
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma;
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven;
- ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal.

Wie jij bent
Financieel goed onderlegd en een kei in AFAS! Je kent dit programma goed en hebt interesse in en affiniteit met systemen. Natuurlijk heb je ook kennis van FA, je analyseert bijvoorbeeld grote kostenposten ter ondersteuning aan controllers. Verder ben je een echte teamspeler met een proactieve houding. Zie jij zaken die beter kunnen? Dan signaleer je dit en denk je mee!

Verder belangrijk:
- hbo werk- en denkniveau
- minimaal twee jaar relevante werkervaring
- kennis van en ervaring met AFAS Financieel

Enthousiast geworden?
Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren-knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je eerst nog een aantal vragen? Dan kun je contact opnemen met onze recruitment adviseur, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.