Mondriaan zoekt een

Specialist in de ouderenzorg

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij gespecialiseerd in ouderengeneeskunde en heb jij affiniteit met een complexe, maar boeiende patiëntengroep? Dan zoeken wij jou!

Dienstverband: 24-32 uur per week
Soort dienstverband: Wordt in overleg met de kandidaat vastgesteld gedurende de sollicitatieprocedure
Sector: GGZ ouderenpsychiatrie
Kernfunctie: Geneeskundige 1 of 2
Standplaats: Heerlen (locatie Mondriaan kliniek Wijerode)
Opleiding: Voltooide opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, internist ouderengeneeskunde of klinisch geriater
Salaris: Marktconform, passend bij de functie van geneeskundige
Reageren voor: 14-02-2021
Werving: In en externe werving

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode te Heerlen. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel en dit dragen wij ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners (o.a. de verpleeghuizen). Ook betrekken we familie en naasten actief bij onze zorgverlening. Mondriaan Ouderen mag zich door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz hét expertisecentrum voor ouderen met persoonlijkheidsstoornissen noemen.

Als specialist in de ouderenzorg verricht je onderzoek, diagnostiek en behandeling bij een complexe maar boeiende patiëntengroep. De combinatie van psychische en somatische klachten maakt dit werkgebied complex maar daardoor ook zeer boeiend. De somatische diagnostiek en behandeling voer je zelfstandig uit, in nauwe samenwerking met het multidisciplinaire team. Je kunt zowel klinisch als ambulant werken. Ambulant vervul je de rol van regiebehandelaar/specialist. Klinisch kun je werkzaam zijn op één van de opname afdelingen of op een afdeling voor middellange of langdurige behandeling (gericht op resocialisatie of op behoud van functioneren met meer de nadruk op kwaliteit van leven). Vanzelfsprekend hoort palliatieve/terminale zorg ook tot je werkgebied. Je participeert in het achterwacht dienstrooster ten behoeve van de somatische zorg en levert een enthousiaste bijdrage aan de opleiding voor meerdere beroepsgroepen (o.a. ouderenpsychiater, specialist ouderengeneeskunde en klinische geriatrie)

Jouw kwaliteiten
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste BIG-geregistreerde specialist ouderengeneeskunde, internist ouderengeneeskunde of geriater, die affiniteit heeft met gerontopsychiatrie, psychogeriatrie en multimorbiditeit. Ervaring in de GGZ is geen must. We verwachten dat je flexibel, probleemoplossend, creatief en oplettend bent. Je hebt een lerende houding en bent vanzelfsprekend gericht op samenwerking in een multidisciplinair teamverband. Na een gedegen inwerkperiode verwachten wij een grote mate van zelfstandigheid. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd, uitdagend en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. (Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.)

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Linda Laheij-Rooijakkers, klinisch psycholoog en manager zorg kliniek of Cecile Menheere & Janine Collet, specialisten Ouderengeneeskunde, bereikbaar op het nummer 088-5066363.

Solliciteren op deze vacature kan door te bellen of mailen naar Linda Laheij-Rooijakkers: 088-5066363, l.rooijakkers@mondriaan.eu .

Meer informatie over Mondriaan is te vinden op onze website: www.mondriaan.eu .

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld