Zuyderland zoekt een

Specialist Licentie en Assetmanagement

Dienstverband

Een fulltime dienstverband (36 uur per week)

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Binnen de RVE ICMT, afdeling ICT is een vacature beschikbaar voor een specialist Licentie en Assetmanagement. We zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over voldoende competenties, ervaring en kennis, om deze uitdagende functie in een teamverband te vervullen. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.


Onze afdeling

De afdeling ICMT Infrastructuur services is een van de afdelingen van de RVE ICMT (Informatie, Communicatie en Medische Technologie). De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van de centrale informatie technische infrastructuur van de medisch- en patiënt gerelateerde toepassingen. Hieronder vallen vaste en mobiele werkplekken, netwerk, centrale opslag, email, servers, databases en telefonie. Binnen de afdeling worden continu infrastructurele verbeterprojecten doorgevoerd. Daarnaast wordt er bijgedragen aan het Zuyderland-programma ‘De beste zorg, zo thuis mogelijk’. Binnen ons compacte ICT Bedrijfsbureau wordt een professionaliseringsslag gemaakt ten aanzien van assetmanagement in de meest brede zin van het woord.


De missie

In onze patiëntenzorg is een moderne, flexibele en betrouwbare ICT dienstverlening een kernwaarde. De beheersing van kosten en risico’s wordt daar in een steeds belangrijker aspect. Het beschikken over een goed ingerichte asset administratie en bijbehorende procesinrichting is een absolute succesfactor. Jij helpt mee deze verder vorm te geven en geoptimaliseerd te houden.


Over jou

Je hebt je sporen verdiend in IT service management en je hebt aanvullend een affiniteit met Finance & Control. IT dienstverlening is je ding, maar feiten en cijfers niet minder. In IT Servicemanagementtools en administratievoering ben je thuis. Je vindt het essentieel dat je CMDB goed georganiseerd wordt en blijft, dat daarin alles betrouwbaar wordt vastgelegd wat essentieel is voor de relevante ITIL kernprocessen, en dat je proces en organisatie-inrichting rondom je CMDB staan als een huis. Je weet wat rapporteren en meerjarig budgetteren is en wat jij moet organiseren en aanleveren om dat goed te kunnen doen. Daarnaast heb je ervaring met software-assetmanagement, zowel vormgevend als uitvoerend, je beheert software-licentiecontracten en onderkent de daarin vastgelegde rechten en plichten. En de risico’s. Je bent niet op je mondje gevallen, adviseert ongevraagd, neemt initiatief, staat stevig in je schoenen, prettig zakelijk en zit aan tafel bij besprekingen met onze partners en leveranciers. Wat er niet is, maar er volgens jou wel hoort te zijn, help je mee ontwikkelen en organiseren. Daarnaast ben je accuraat, heb je oog voor kwaliteit en noodzakelijke verbeteringen en ben je een toegankelijke collega.

Ben je van mening dat je over de juiste mix beschikt, en een bijdrage kunt leveren aan de Zuyderland missie, dan wordt je bij deze uitgenodigd te reageren.


Wie ben jij?

 • Een aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau.
 • Meerjarige ervaring in IT service management, contractmanagement of assetmanagement.
 • Ervaring met het inrichten van administraties, processen en procedures op basis van ITIL/ISM.
 • Een zeer accurate en constructief kritische werkhouding.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Jouw motivatie om in je vak bij te blijven.


Wat bieden wij?

 • Een fulltime dienstverband (36 uur per week), in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Werktijden in overleg.
 • Het salaris ligt tussen €2.798,- en €4.682,-
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
 • Doorgroeimogelijkheden bij de grootste werkgever van Limburg.
 • En niet te vergeten; de kans om sociaal maatschappelijk bij te dragen aan onze regio.Heb je nog vragen

Aarzel dan niet en neem gerust contact op met Jack Knubben, afdelingshoofd telnr. 088-4597450.

 

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.
 

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via www.werkenbijzuyderland.nl