Zuyderland zoekt een

Specialist Mobile Device Management

Dienstverband

Een fulltime dienstverband (36 uur per week)

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Binnen de RVE ICMT, afdeling ICT is een vacature beschikbaar voor een specialist Mobile Device Management. We zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over voldoende competenties, ervaring en kennis, om deze uitdagende functie in een teamverband te vervullen. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.


Onze afdeling

De afdeling ICMT Infrastructuur services is een van de afdelingen van de RVE ICMT (Informatie, Communicatie en Medische Technologie). De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van de centrale informatie technische infrastructuur van de medisch- en patiënt gerelateerde toepassingen. Hieronder vallen vaste en mobiele werkplekken, netwerk, centrale opslag, email, servers, databases en telefonie. Binnen de afdeling worden continu infrastructurele verbeterprojecten doorgevoerd. Daarnaast wordt er bijgedragen aan het Zuyderland-programma ‘De beste zorg, zo thuis mogelijk’. Het team werkplekbeheer is verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van het van het technisch en functioneel beheer van de Zuyderland ICT werkplek in de meest brede zin van het woord.

 

De missie

In onze patiëntenzorg is een moderne, flexibele en betrouwbare ICT werkplek een kernwaarde. Beschikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel, dag en nacht, zowel intern als extern. We maken verspreid over meer dan 30 zorglocaties gebruik van meer dan 5500 werkplekken in verschillende vorm. Samen met je collega’s en onze technologiepartners ga je aan de slag om de Zuyderland zorgprofessionals een zo optimaal mogelijke ICT werkplek aan te bieden. En daarin is “mobiel” het sleutelwoord.

 

Over jou

Jij bent thuis in het ontwerpen, inrichten en beheren van Mobile Device Management platforms. En dat wat je hier over nog niet weet, wil je zo snel mogelijk leren en in de praktijk brengen. Je bent praktisch ingesteld, weet van aanpakken, je werkt nauwgezet en kunt lijnen uitzetten. Je vindt het leuk om in groepsverband te werken, kunt goed samenwerken maar kunt ook alleen aan de slag. Je bent leergierig, haalt het beste uit jezelf en je kunt je collega’s enthousiasmeren door hoe je in je vak staat. Luisteren en advies geven weet je goed te combineren. Ook vind je het geen probleem om de handen letterlijk uit de mouwen te steken als andere projecten in het team daar om vragen.

Ben je van mening dat je over de juiste mix beschikt, en een bijdrage kunt leveren aan de Zuyderland zorg, dan wordt je bij deze uitgenodigd te reageren.

 

Wie ben jij?

 • Een aantoonbaar MBO of HBO werk- en denkniveau.
 • Meerjarige ervaring in een vergelijkbare functie/omgeving.
 • Relevante Microsoft certificeringen voor Modern Desktops Windows 10, Managing Modern Desktop en Microsoft Mobility zijn op orde.
 • Ervaring met het vormgeven, inrichten en beheren van een of meerdere MDM/MAM omgevingen zoals MobileIron, AirWatch, Workspace ONE, Microsoft SCCM en/of Intune.
 • Kennis van het beheren van werkplekken met Windows, iOS en ThinOs.
 • Kennis van en ervaring met projectmatig en beheersmatig werken.
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Een klantvriendelijk en servicegerichte houding.
 • Jouw motivatie om in je vak bij te blijven.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime dienstverband (36 uur per week), in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Werktijden in overleg.
 • Het salaris ligt tussen €2453,- en €4111,-.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
 • Doorgroeimogelijkheden bij de grootste werkgever van Limburg.
 • En niet te vergeten; de kans om sociaal maatschappelijk bij te dragen aan onze regio.

 

Heb je nog vragen?

En dat kunnen wij ons best voorstellen, neem dan contact op met Jack Knubben, afdelingshoofd telnr. 088-4597450.

 

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.