Parc Imstenrade zoekt een

Specialist ouderengeneeskunde

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Specialist ouderengeneeskunde

24 - 36 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Je maakt als Specialist ouderengeneeskunde deel uit van een vakgroep die bestaat uit zon 20 bevlogen Verpleegkundig specialisten, ANIOS, AIOS en Specialisten ouderengeneeskunde. Je werkt nauw samen met 6 directe collega's. In dit laagdrempelig team hebben wij collegialiteit hoog in het vaandel staan. Je telt bij ons mee! Niet alleen als het gaat om het uitoefenen van je vak maar ook als persoon vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt. Vanuit de locaties Wissehaege, Brunswijck en Peppelrode zorgen wij dat alle Vitalis cliënten de juiste specialistische zorg krijgen. In 2017 zijn we vanuit de Radboud universiteit te Nijmegen verkozen tot de beste Coschap ouderengeneeskunde. Onze ambitie is om door te groeien tot het beste opleidingshuis van Nederland!

Wat ga je precies doen?

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarbij je verantwoordelijk bent voor het diagnosticeren, behandelen, begeleiden en adviseren van de Vitalis cliënten die bij ons verblijven of zelfstandig thuis wonen. Als Specialist ouderengeneeskunde binnen Vitalis houd je je voor ongeveer 65% bezig met de directe cliënt zorg waarbij het coachen en begeleiden van AIOS/ANIOS en de Verpleegkundig specialisten een belangrijk onderdeel uitmaakt van je verantwoordelijkheden. Het oppakken en verder vormgeven van een aandachtsveld als psychiatrie spreekt ons extra aan omdat de vraag daar sterk toeneemt.

Wat neem jij mee?

Als Specialist ouderengeneeskunde binnen Vitalis heb je natuurlijk een aantal harde criteria waar je aan moet voldoen. Zo moet je uiteraard het diploma Specialist ouderengeneeskunde én een BIG registratie op zak hebben. Wanneer je de kaderopleiding GRZ hebt gevolgd is dit een extra plus. Wat wij echter net zo belangrijk vinden is dat je je als in vis in het water voelt in een omgeving waar leren en opleiden centraal staat en waar bij iedereen de sociale voelsprieten sterk aanwezig zijn. Kennis van ouderenpsychiatrie is voor ons een sterke pré.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een sterk coachende en open cultuur
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Je werkt in een zelf organiserend team waarbij jouw input echt telt
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie, waarbij de scholingskosten die noodzakelijk zijn voor her accreditatie uit het scholingsbudget worden vergoed
  • We belonen onze medewerkers goed volgens de CAO VVT passend ervaringsjaren en capaciteiten
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze Solliciteer direct-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.