Sevagram zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde

Dienstverband

32-36 uur (bespreekbaar)

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Specialist Ouderengeneeskunde

 

Wil jij ook werken in een positief klimaat waarbij waardering, ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling en interesse centraal staan?

Sevagram is voor de vakgroep medische dienst op zoek naar een:

Specialist Ouderengeneeskunde

Als Specialist Ouderengeneeskunde verleen je medische zorg en begeleiding. Je bezoekt cliënten, observeert, onderzoekt en verzamelt gegevens om tot een probleemanalyse, diagnose en behandeling te komen. Je bent eindverantwoordelijk voor de inhoud en het resultaat van het behandel- en zorgleefplan. Naast de medische behandeling richt je je op de relatie met verwijzers, zoals ziekenhuis en huisarts. Je levert een bijdrage aan onderzoeksactiviteiten binnen de instellingen en geeft functioneel sturing aan een multidisciplinair behandelteam.

Zo maak jij het verschil!
Als Specialist Ouderengeneeskunde draag je bij aan de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van de revalidant of bewoner. In deze verantwoordelijke functie werk jij nauwkeurig, ben je integer en kijk je niet alleen naar het ziektebeeld, maar ook naar de gevolgen hiervan. Je bent in het bezit van inlevingsvermogen om erachter te komen wat er onder andere omgaat in de revalidant of bewoner.

Als een echte doorzetter en deskundige, begeleid je coassistenten en participeer je in de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde, Verpleegkundig Specialist en huisarts. Je bent in het bezit van uitstekende sociale en communicatie vaardigheden en biedt de revalidant of bewoner een luisterend oor, waardoor je in staat bent tot adequate communicatie en vertaling van opdrachten naar het verzorgend en verplegend personeel.

Daarnaast beschik je over de volgende punten:

 • Jij bent gediplomeerd specialist ouderengeneeskunde;
 • Registratie in het BIG-register;
 • Kennis wetgeving en richtlijnen volgens WZD, BIG en WGBO;
 • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA.

Waar kun je op rekenen?

 • Contributie Verenso wordt vergoed;
 • Direct een vast dienstverband;
 • Salaris conform FWG 75, cao VVT;
 • De uren zijn bespreekbaar, of jij nu een klein contract wilt of juist meer uren;
 • Je wordt betrokken bij beleid en innovatie onder andere d.m.v. werkgroepen en deelname directieteam;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee en dat stimuleren wij! Sevagram biedt ruimte voor (kader)opleidingen of andere aanvullende opleidingen naast de verplichte scholingen;
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Met wie kom jij te werken?
Als specialist ouderengeneeskunde ben je onderdeel van de vakgroep medische dienst. Er heerst een prettige sfeer en de vakgroep heeft wekelijks overleg t.b.v. overdracht, intercollegiale consultatie, farmacotherapie, casuïstiek en beleidsmatige afstemming.

Binnen de vakgroep medische dienst worden portefeuilles toegekend aan de specialisten ouderengeneeskunde. Als portefeuillehouder psychogeriatrische zorg, geriatrische revalidatie zorg, palliatieve zorg, opleider, consultaties in de eerste lijn of nader te benoemen portefeuilles of een combinatie van portefeuilles, ben je een expert binnen het betreffende vakgebied en treed je op als eerste aanspreekpunt bij interne of externe consultaties. 

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Noraly Groeneveld (vakvoorzitter medische dienst) en Rob van den Broek (specialist ouderengeneeskunde) je graag te woord.

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.