De Zorggroep zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg
Word jij enthousiast van variatie in je werk en lijkt het je leuk om te werken in een hecht en professioneel team? Wil je meer uit je vak halen en vooroplopen in je werkgebied?

Wat ga je doen?
Als specialist ouderengeneeskunde werk je in een kleinschalig team van zorgprofessionals en ben je betrokken bij kort- en langdurende behandeltrajecten. Belangrijke aandachtsgebieden binnen de organisatie zijn: dementie, chronische somatiek, geriatrische revalidatiezorg, hospicezorg en eerstelijns zorg. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om je bezig te houden met specialistische zorgvormen binnen De Zorggroep, zoals de zorg voor jonge mensen met dementie en gerontopsychiatrie. Verder heb je beleidstaken en werk je samen met de eerstelijnszorg, de GGZ en de andere specialisten in het ziekenhuis.

Als specialist ouderengeneeskunde blijf je scherp door te leren van collega's en draag je kennis over. Het opleiden van Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants, AIOS en coassistenten behoort tot de mogelijkheden binnen De Zorggroep, dat bekend staat als opleidingshuis voor zorgprofessionals op alle niveaus binnen de ouderenzorg. Interesse om je verder te ontwikkelen op de dagbehandeling, in psychogeriatrie of gerontopsychiatrie? Binnen onze regio Roermond is hier volop ruimte voor! Met jouw werk maak je impact en dat begrijp je. Je kunt er écht zijn voor mensen, hebt een maatschappelijke rol en met jouw passie voor het vak ben je een fijne collega!

Hoe zorgen wij voor jou?
Bij De Zorggroep krijg jij de ruimte om je verder te ontwikkelen specialiseren. Onze samenwerking met UKON biedt kansen voor verdere ontwikkeling en haalt wetenschappelijk onderzoek de organisatie binnen. Als specialist ouderengeneeskunde kun je de tijd nemen voor jouw cliënten en krijg je de mogelijkheid om je verder te bekwamen in zaken als dermatologie of intra-articulaire injecties toedienen onder supervisie. De teams zijn hecht en kleinschalig, je wordt met open armen ontvangen door de verpleegkundig specialisten, basisartsen en specialisten ouderengeneeskunde en er zijn korte lijnen met management en directie. Ieder werkgebied kent een 24-uurs verpleegkundig team dat onder andere de triage uitvoert. Verder is bij ons een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom is het mogelijk om parttime aan de slag te gaan en word je bij de bereikbaarheidsdiensten professioneel ondersteund door een verpleegkundige voorwacht (die de triage uitvoert) en collega-artsen. Dat geeft ruimte. En die ruimte krijg je bij De Zorggroep ook in de uitvoering van je taken, want wij vinden dat jij jouw werk op jouw eigen manier moet kunnen doen.

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 24-36 uur per week. Het exacte aantal uren wordt in onderling overleg bepaald. Als Specialist Ouderengeneeskunde word je ingeschaald op basis van de cao VVT (maandsalaris vanaf € 6.088,48 in FWG 75. Afhankelijk van (kader)opleiding en eventuele andere activiteiten (bijvoorbeeld het verrichten van promotieonderzoek in je vakgebied) kun je in FWG 80 worden ingeschaald. Op dit moment hebben we mogelijkheden voor specialisten ouderengeneeskunde in de regio's Roermond, Venlo en Venray.

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • Bijscholing- en opleidingsmogelijkheden
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Specialist Ouderengeneeskunde?
Enthousiasme! Je hebt een krachtige persoonlijkheid, je communiceert op een prettige wijze en weet zorgmedewerkers te enthousiasmeren. Je hebt een visie op ontwikkelingen in de ouderenzorg en bent in staat deze visie te vertalen en uit te dragen. Samen met je collega’s ben je betrokken bij de ontwikkelingen binnen je vakgebied en werk je aan de opbouw van het (verder) opzetten van de eerstelijn. Op die manier maak jij het verschil in de ouderenzorg, een dankbaar vak! Heb je een kaderopleiding gericht op bijvoorbeeld psychogeriatrie, opleiden of geriatrische revalidatiezorg afgerond? Dat is een mooie pre! Is dit niet het geval maar zou je graag een dergelijke opleiding te volgen? Dan bieden wij dit graag aan.

Verder belangrijk:
  • je bent een geregistreerd specialist ouderengeneeskunde (of rond binnenkort je opleiding hiervoor af)
  • ben je een gediplomeerd basisarts met de wens om de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde te volgen? Dan vervullen wij deze natuurlijk graag. Ook dan ben je welkom om te solliciteren zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken
  • voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist

Enthousiast geworden?
Geïnteresseerd of sta je open voor een oriënterend gesprek of meeloopdag? Dan leren we je graag kennen! Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw ervaring als Specialist Ouderengeneeskunde en motivatie te bespreken. Ook zullen we je dan meenemen in de verdere procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Lubbers (recruitment) via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.