Mondriaan zoekt een

Specialist ouderengeneeskunde

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Jij hebt affiniteit met deze complexe maar boeiende patiëntengroep
Dienstverband: 24-32 uur per week
Kernfunctie: Geneeskundige 2
Standplaats: Heerlen (locatie Wijerode)
Opleiding: Academische opleiding tot basisarts aangevuld met specialisatie Ouderengeneeskunde
Salaris: FWG 70 – CAO GGZ (min. € 4.084,-- en max € 6.373,--)
Werving: In- en externe werving

Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Ook beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel en dit dragen wij ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.

Past deze functie bij jou?

Als specialist Ouderengeneeskunde verricht je onderzoek, diagnostiek en behandeling bij een complexe maar boeiende patiëntengroep (zowel op psychisch als op somatisch gebied). De somatische diagnostiek en behandeling voer je zelfstandig uit, in nauwe samenwerking met het multidisciplinaire team. Een klinisch geriater en neuroloog zijn beschikbaar voor consultatie. Je kunt zowel klinisch als ambulant werken. Ambulant vervul je de rol van regiebehandelaar/specialist. Klinisch kun je werkzaam zijn op een van de acute opname afdelingen of op een afdeling voor middellange of langdurige behandeling (gericht is op resocialisatie of op behoud van functioneren met meer de nadruk op kwaliteit van leven). Vanzelfsprekend behoort palliatieve/terminale zorg tot het werkgebied. Je participeert in het dienstrooster ten behoeve van de achterwachtfunctie voor somatische zorg en levert een enthousiaste bijdrage aan de opleiding voor meerdere beroepsgroepen (o.a. ouderenpsychiater, specialist ouderengeneeskunde en klinische geriatrie).

Dit neem je mee

Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde specialist Ouderengeneeskunde met affiniteit voor de ouderenpsychiatrie, de psychogeriatrie en enthousiasme voor het werkveld. Ervaring is een pre. Je bent flexibel, creatief en oplettend. Je houding is gericht op samenwerking in een multidisciplinair teamverband, voor jou een vanzelfsprekendheid. Na een gedegen inwerkperiode verwachten wij een grote mate van zelfstandigheid. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact op met Linda Laheij-Rooijakkers (klinisch psycholoog), bereikbaar op het nummer: 088-5066363.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.