MeanderGroep zoekt een

Specialist ouderengeneeskunde

Dienstverband

36 uur per week (in overleg)

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

Als Specialist OuderenGeneeskunde maak je deel uit van de Medische Dienst bestaande uit Specialisten OuderenGeneeskunde, huisartsen, basisartsen en verpleegkundig specialisten. Tevens vinden we het belangrijk nieuwe collega’s op te leiden. 

- Specialist OuderenGeneeskunde intramurale behandeling (met verbinding naar extramuraal)

Deze functie is vooral op de intramurale zorg gericht, zo is jouw werkplek heel breed: van de verpleeghuizen tot de wijkzorgcentra. Je komt in aanraking met diverse doelgroepen, zoals bewoners en patiënten met niet-aangeboren hersenletsel, specialistische beademing, PG, Korsakov, Gerontopsychiatrie, Parkinson en jonge mensen met dementie. Tevens bieden we geriatrische revalidatiezorg en begeleiden we patiënten extramuraal. Daarbij onderhoud je nauwe samenwerkingen op extramuraal gebied, zoals consultfunctie huisartsen en deelname aan het Multidisciplinair Overleg in de huisartsenpraktijken.

- Specialist OuderenGeneeskunde extramurale behandeling (met verbinding naar intramuraal)

Ook zijn wij op zoek naar Specialisten OuderenGeneeskunde die zich voornamelijk richten op extramurale consulten en samenwerking, maar daarnaast ook de verbinding maken met de intramurale zorg.

Bij MeanderGroep gaan we altijd uit van de eigen kracht van de bewoners. Wat kunnen zij (nog) zelf? We streven ernaar dat zij zo lang mogelijk de regie over hun leven houden. Dat betekent dat we soms van de geijkte paden afwijken. Anders kijken, anders denken en anders doen worden gestimuleerd en gewaardeerd. Dat maakt dat we ook een beroep doen op jouw eigen kracht als medewerker. Leef- en werkplezier gaan zo hand in hand!

Wij vragen

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot Specialist OuderenGeneeskunde of rondt deze binnenkort af. Je bent BIG-geregistreerd. Je bent trots op je vak en hebt affiniteit met ouderen. Daarnaast ben je allround inzetbaar zowel ten behoeve van de psychogeriatrische als de somatische zorgverlening. Je bent flexibel en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. In verband met bereikbaarheidsdiensten mag jouw reisafstand niet meer dan 30 minuten bedragen. Een optie is ook om je bereikbaarheidsdiensten vanuit de locaties te doen. Bij indiensttreding dien je een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep. 

Wij bieden

We bieden een functie van 36 uur per week (uren zijn in overleg). Je krijgt een vast contract in een plezierige werkomgeving. 

Meander staat bekend om haar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn niet voor niets voor de derde keer op rij Aantrekkelijkste Werkgever van (Zuid-)Limburg! Zo heb je de mogelijkheid tot het doen van wetenschappelijk onderzoek, de opleiding tot kaderarts te volgen of supervisie te geven aan Specialisten OuderenGeneeskunde in opleiding, verpleegkundig specialisten en A(N)OS.

Salarisinschaling is conform CAO VVT, FWG 75 (maximaal € 7.870,99 bruto per maand (bij een fulltime dienstverband).

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Josée Douven
Specialist ouderengeneeskunde
T. 045-5456944
E. JoseeDouven@mgzl.nl

Vacaturenummer 2019.012