Cicero Zorggroep zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde IMZ (28 tot 36 uur per week)

Dienstverband

28 tot 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Specialist ouderengeneeskunde IMZ (28 – 36 uur per week)

 

Wil jij daadwerkelijk mensgerichte zorg leveren aan onze oudere cliënten? Wil jij je expertise inzetten, soms buiten de geijkte paden, voor het behoud van het dagelijks functioneren van onze cliënten? Dan is de functie specialist ouderengeneeskunde binnen de intramurale zorg van Cicero Zorggroep echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als specialist ouderengeneeskunde bij Cicero Zorggroep maak je deel uit van een dynamische en innovatieve vakgroep bestaande uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, artsen (niet) in opleiding tot specialist (A(N)IOS) en een physician assistant in opleiding. Je zal worden ingezet binnen de intramurale zorg waarbij zowel somatische als psychogeriatrische zorg deel kan uitmaken van je werkzaamheden.

In de functie van specialist ouderengeneeskunde ben je verantwoordelijk voor alle aspecten rondom de medische dienstverlening. Naast de medische behandeling richt je je ook op de relatie met verwijzers, zoals medisch specialisten en huisartsen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de informatieverstrekking aan cliënten, familie en mantelzorgers van cliënten ten aanzien van de medische toestand, de inhoud en het doel van de (multidisciplinaire) behandeling en prognose. Bovendien geef je supervisie aan verschillende verpleegkundig specialisten. Binnen onze organisatie lever je ook een bijdrage aan het opstellen van het organisatie brede (medisch) beleid, aan wetenschappelijk onderzoek en aan de begeleiding van artsen in opleiding.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent geregistreerd als specialist ouderengeneeskunde.
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.
  • Je bent in staat om zelfstandig en in multidisciplinair teamverband te werken en daarbij je eigen vakgebied te vertegenwoordigen.
  • Je kunt snel schakelen en handelen in een dynamische werkomgeving.
  • Je beschikt over de volgende competenties: doortastend, integer, geduldig, proactief, betrokken, empathisch, collegiaal, flexibel en accuraat.
  • Je bent bereid deel te nemen aan 24-uurs bereikbaarheidsdiensten.

Wat bieden wij jou?
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor de duur van één jaar. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 75 (minimaal € 5.164,53 bruto per maand en maximaal € 8.146,47 bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen.

Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met de afdeling Recruitment, M 06 13 46 84 15.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de button ‘Solliciteer’ en vul het sollicitatieformulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.