De Zorggroep zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde (in opleiding)

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Ouderenzorg

Word jij enthousiast van écht kunnen "dokteren" op hoog niveau en lijkt het je leuk om te werken in een hecht en professioneel team? Wil je meer uit je vak halen en werken bij de Zorggroep, een organisatie waar bij de cliënt op één staat? Dan is dit je kans.

Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je deel uit van het Expertise- en Behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep.Belangrijke aandachtsgebieden binnen de organisatie zijn: dementie, chronische somatiek, geriatrische revalidatiezorg, hospicezorg en eerstelijns zorg. Daarnaast kent De Zorggroep ook een aantal specialistische zorgvormen, zoals de zorg voor jonge mensen met dementie en gerontopsychiatrie. De samenwerking met de eerste lijn, GGZ en specialisten in het ziekenhuis maakt het werk veelzijdig en dynamisch. Als Specialist Ouderengeneeskunde doe je meer dan alleen een afdeling draaien, je maakt beleid en hebt een voorbeeldfunctie; je blijft scherp door te leren van collega's en draagt kennis over. Het opleiden van Verpleegkundig Specialisten, AIOS en co-assistenten behoort tot de mogelijkheden binnen De Zorggroep, dat bekend staat als opleidingshuis voor zorgprofessionals op alle niveaus binnen de ouderenzorg. Met jouw werk maak je impact en dat begrijp je. Je kunt er écht zijn voor mensen, hebt een maatschappelijke rol en met jouw passie voor het vak ben je een fijne collega!

Hoe wij zorgen voor jou
Specialisten ouderengeneeskunde krijgen binnen De Zorggroep de ruimte om zich verder te ontwikkelen en specialiseren op belangrijke gebieden. De Zorggroep loopt voorop wanneer het gaat om taakdifferentiatie en je wordt echt ingezet op de specifieke expertisegebieden waarvoor jij toegerust bent. Je maakt deel uit van een klein team waarin verpleegkundig specialisten, basisartsen en Specialisten Ouderengeneeskunde elkaar gelijkwaardig behandelen. Er wordt geluisterd naar elkaar en je wordt gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van een kaderopleiding of deelnemen in een (externe) expertgroep. Je krijgt de mogelijkheid om je te bekwamen in stukken en deze naar je toe te trekken; denk bijvoorbeeld aan dermatologie of in gewrichten spuiten. Ieder werkgebied kent een 24-uurs verpleegkundig team dat onder andere de triage uitvoert. Daarnaast is De Zorggroep aangesloten bij het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). De Zorggroep is voornemens om deze relatie verder uit te bouwen en in de toekomst deel te nemen aan onderzoeken. Op dit moment denken een aantal van je toekomstige collega's al mee in bijvoorbeeld de expertgroep extramurale zorg.

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 24-36 uur per week. Het exacte aantal uren wordt in onderling overleg bepaald. Als Specialist Ouderengeneeskunde word je ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 75. Afhankelijk van (kader)opleiding en eventuele andere activiteiten (bijvoorbeeld het verrichten van promotieonderzoek in je vakgebied) kun je in FWG 80 worden ingeschaald.

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholing- en opleidingsmogelijkheden
- collectieve (zorg)verzekeringen en volledige vergoeding van lidmaatschap bij een beroepsvereniging
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
- ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat jij mee brengt
Enthousiasme! Je hebt een krachtige persoonlijkheid, je communiceert op een prettige wijze en weet zorgmedewerkers te enthousiasmeren. Je hebt een visie op ontwikkelingen in de ouderenzorg en bent in staat deze visie te vertalen en uit te dragen. Samen met de collega’s werk je aan de verdere opbouw van de vakgroep Specialisten Oudergeneeskunde en het (verder) opzetten van de eerstelijn waar dit nog moet gebeuren. Op die manier maak jij het verschil in de ouderenzorg, een dankbaar vak!

Ben je een gediplomeerd basisarts met de wens om de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde te volgen? Dan vervullen wij deze natuurlijk graag. Ook dan ben je welkom om te solliciteren zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Verder belangrijk:
- Je bent een geregistreerd Specialist Ouderengeneeskunde (of rond binnenkort je opleiding hiervoor af)
- Heb je een kaderopleiding gericht op psychogeriatrie of geriatrische revalidatiezorg afgerond? Dat is een mooie pre! Is dit niet het geval maar ben je bereid een dergelijke opleiding te volgen? Dan bieden wij dit graag aan
- Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Informatie
Geïnteresseerd of sta je open voor een oriënterend gesprek of meeloopdag? Dan leren we je graag kennen! Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk een terugkoppeling en bij wederzijdse interesse nemen we telefonisch contact met je op om jouw ervaring als Specialist Ouderengeneeskunde en motivatie te bespreken. Ook zullen we je dan meenemen in de verdere procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Lubbers (recruitment) via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Over de zorggroep
De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij de cliënt thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor!

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.