De Zorggroep zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde (in opleiding)

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Ouderenzorg

Een vakgebied met heel veel mooie en waardevolle ontwikkelingen!

Liefde voor het vak, hart voor jouw specialisatie en een sterke persoonlijkheid. Een greep uit de dingen die je nodig hebt als specialist ouderengeneeskunde. Een uitdagend beroep waarbij maatschappelijke ontwikkelingen mooie uitdagingen met zich meebrengen. Wil je meer uit je vak halen en werken bij de Zorggroep, een organisatie waar bij de cliënt op één staat? Dan is dit je kans.

Wat ga je doen?
Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je deel uit van het Expertise- en Behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep. Je biedt medische zorg aan onze cliënten en stelt samen met de cliënt een behandelplan op. Belangrijke aandachtsgebieden binnen de organisatie zijn: dementie, chronische somatiek, geriatrische revalidatiezorg, hospice zorg en eerstelijns zorg. Daarnaast kent De Zorggroep ook een aantal specialistische zorgvormen, zoals de zorg voor jonge mensen met dementie en gerontopsychiatrie. De samenwerking met de eerste lijn, GGZ en  specialisten in het ziekenhuis maakt het werk veelzijdig en dynamisch.

Hoe wij zorgen voor jou
Specialisten ouderengeneeskunde krijgen binnen De Zorggroep de ruimte om zich verder te ontwikkelen en specialiseren op belangrijke gebieden. De Zorggroep loopt voorop wanneer het gaat om taakdifferentiatie en je wordt echt ingezet op die specifieke expertisegebieden waarvoor jij toegerust bent.


Binnen het Expertise- en Behandelcentrum wordt nauw samengewerkt met verpleegkundig specialisten, artsen en het medisch secretariaat. Daarnaast kent ieder werkgebied een 24-uursverpleegkundig team dat onder andere de triage uitvoert. De organisatie is een opleidingshuis voor o.a co-assistenten, AIOS huisartsgeneeskunde en – ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en andere disciplines. Daarnaast is De Zorggroep aangesloten bij het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). Het UKON is een samenwerking tussen de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde/ Ouderengeneeskunde van het Radboudumc en 14 zorgorganisaties. De Zorggroep is voornemens om deze relatie verder uit te bouwen. Dat betekent dat we een science practitioner in gaan zetten om praktisch wetenschappelijk onderzoek naar binnen te halen, maar ook dagelijkse, praktische thema's kunnen aanleveren die startpunten kunnen zijn voor wetenschappelijk onderzoek. Daar krijg je toch energie van?

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 24-36 uur per week. Het exacte aantal uren wordt in onderling overleg bepaald. Als Specialist Ouderengeneeskunde word je ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 75. Afhankelijk van (kader)opleiding en eventuele andere activiteiten (bijvoorbeeld het verrichten van promotieonderzoek in je vakgebied) kun je in FWG 80 worden ingeschaald.

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholing- en opleidingsmogelijkheden
- collectieve (zorg)verzekeringen en volledige vergoeding van lidmaatschap bij een beroepsvereniging
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
- ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wij vragen
Enthousiasme! Je hebt een krachtige persoonlijkheid, je communiceert op een prettige wijze en weet zorgmedewerkers te enthousiasmeren. Je hebt een visie op ontwikkelingen in de ouderenzorg en bent in staat deze visie te vertalen en uit te dragen. Samen met de collega’s werk je aan de verdere opbouw van de vakgroep Specialisten Oudergeneeskunde. Je bent een teamspeler en wilt meerwaarde halen uit elk team waar je een rol speelt. Op die manier maak jij het verschil in de ouderenzorg, een dankbaar vak! Ben je een gediplomeerd basisarts met de wens om de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde te volgen? Dan vervullen wij deze natuurlijk graag. Ook dan ben je welkom om te solliciteren zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Verder belangrijk:
- Je bent een geregistreerd specialist ouderengeneeskunde (of rond binnenkort je opleiding hiervoor af)
- Heb je een kaderopleiding gericht op psychogeriatrie of geriatrische revalidatiezorg afgerond? Dat is een mooie pré! Is dit niet het geval maar ben je bereid een dergelijke opleiding te volgen? Dan bieden wij dit graag aan.
- Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Informatie
Geïnteresseerd of sta je open voor een oriënterend gesprek of meeloopdag? Dan leren we je graag kennen! Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk een terugkoppeling en bij wederzijdse interesse nemen we telefonisch contact met je op om jouw ervaring als specialist ouderengeneeskunde en motivatie te bespreken, ook zullen we je dan meenemen in de verdere procedure. Voor meer informatie kun je bellen met het medisch secretariaat op telefoonnummer 088-6101944, waar je wordt doorverbonden met de dienstdoende arts.

Over de zorggroep
De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij de cliënt thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor!

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.