PSW zoekt een

Speeddate (ondersteunend) begeleider Wonen Weert

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Herten / Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Op een manier die past bij de cliënt. Want ieder mens is anders. Onze medewerkers gaan elke dag de uitdaging aan om samen met de cliënt toekomstdromen waar te maken en talenten te benutten.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor de sector PSW wonen:

(ondersteunend) Begeleider

PSW Wonen

PSW biedt begeleiding bij het wonen aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Doel van de begeleiding is een woonsituatie creëren waarin de cliënt zich thuis en veilig voelt en waarbij ouders en verwanten betrokken zijn. Uitgangspunt is de woonwens van de individuele cliënt. De begeleiding is gericht op het leven van de cliënt zelf en op participatie in de lokale samenleving.

Hoe ziet jouw dag eruit als begeleider?

Met collega's en ouders/ verwanten zorg je ervoor dat de cliënten richting en inhoud aan hun eigen leven kunnen geven. Jij zorgt voor de ontwikkeling en/of het behoud van vaardigheden en zelfstandigheid. Je helpt de bewoners op weg naar meer eigen regie over hun leven en maakt participatie in de lokale samenleving mogelijk. Door nauw contact te houden met alle betrokkenen zorg je voor een veilig, warm en vertrouwd thuis.

Benieuwd hoe een werkdag er binnen een WBC uitziet? Hier lees je meer.

Speeddates

Wij leren jou graag persoonlijk kennen door middel van speeddates met leidinggevenden en toekomstige collega's. Tijdens de speeddates kijken we vrijblijvend en afhankelijk van je opleiding en ervaring welke sector en regio het beste bij jou zou passen. Zo gaan we samen op zoek naar mogelijkheden binnen PSW.

Waarom werken bij PSW?

We geloven in onze medewerkers, hebben oog voor hun talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. We geven je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, zodat jij het beste aan onze cliënten kunt bieden! Werken bij PSW betekent werken met veel vrijheid. Daarmee bedoelen we dat je de kans krijgt om dát te doen, wat jij denkt dat nodig is voor onze cliënten. Maar ook dat wat nodig is om zelf te groeien. Medewerkers van PSW zijn mensen die nét dat stapje extra zetten om de cliënt begeleiding op maat te bieden. Jij maakt het verschil!

Wat bieden wij jou?
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • In overleg bekijken wat het beste bij jou past, bijvoorbeeld hoeveel uur je wilt werken per week en op welke locatie(s).
 • Werken bij een werkgever die qua werknemerstevredenheid in de regionale top 3 staat.
 • De mogelijkheid om een professionele vertrouwensband met onze cliënten op te bouwen waarbij je naast iemand staat om hem/haar te ondersteunen.
 • Diverse scholingen vanaf je start bij PSW en ruime opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in de toekomst.
 • Toegang tot cursussen van GoodHabbitz met een uiteenlopend assortiment cursussen die in het teken staan van persoonlijke ontwikkeling én professionele ontwikkeling.
 • Ook al werk je als begeleider alleen bij je cliënten je hebt wel nauw contact met je collega's. We werken in kleine regionale teams met ontzettend betrokken en bevlogen collega's waarbij je altijd terecht kan.
 • Heel veel extra's zoals een fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, een goede reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.
Wat heb jij ons te bieden?
 • Je hebt een diploma mbo-niveau 3 of 4 maatschappelijke zorg
 • Je werkt doelgericht om de individuele doelen van onze cliënten te behalen.
 • Je hebt een passie voor de zorg en de begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking.
Laten we kennismaken!
De speeddateronde is gepland op 1 oktober tussen 14:00 - 16:00 uur. Als je interesse hebt, stuur ons dan je CV en motivatiebrief via de betreffende vacature op www.werkenbijpsw.nl.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.