Mutsaersstichting zoekt een

Speltherapeut

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Jeugdzorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief. 

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.  

Voor een van onze behandelteams in Noord-Limburg zijn wij op zoek naar een :  

Speltherapeut 

24 uur per week 

In de regio Noord-Limburg  zijn we op zoek naar een gemotiveerde Speltherapeut  die ons team komt versterken. Een Speltherapeut die de ambitie  heeft om kinderen/jongeren die in hun ontwikkeling bedreigd worden, te ondersteunen en behandelen.   

Als Speltherapeut ben je als specialist onderdeel van een multidisciplinair team waarbinnen je je ervaringen verder kunt ontwikkelen en ook het team kunt versterken door je opgedane ervaringen te delen. Je komt te werken in een zelfsturend team binnen  een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.   

Wie zoeken wij? 

Je hebt een  gerichte HBO opleiding aangevuld met een opleiding spel(psycho)therapie / speldiagnostiek en relevante werkervaring met het jonge kind (basisschoolleeftijd) . Je staat  open voor nieuwe ontwikkelingen met een specifieke voorkeur voor onze doelgroep.  

Binnen de ambulante teams ben je als Speltherapeut onderdeel van het netwerk dat een bijdrage levert op het gebied van vaktherapie voor kinderen en jeugdigen in de basisschool leeftijd  
Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject.  

De dossiers waar je mee te maken krijgt zijn divers en complex van aard, je zet je vol passie in voor je cliënten. Je kijkt altijd verder dan alleen jouw aandeel om je cliënten optimaal te kunnen helpen. Daarnaast ben je proactief, stressbestendig en kun je goed reflecteren.  Je vindt het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken.  

Wat kan je van ons verwachten?  

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij  een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.  

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 55 en je start met een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.  

De  Mutsaersstichting heeft  een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.  

Meer informatie of direct solliciteren?  

Direct solliciteren? Stuur jouw sollicitatie naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl, onder vermelding van vacaturenummer 22-21.  Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Yvonne Moors op telefoonnummer 06-83973896. Voor  inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met  Anne Goossens, creatief therapeut (06-57553236) of Katja Vullings, PMT (06-13978806). 

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en registratie bij het register Vaktherapie vereist.