Dichterbij zoekt een

SPV in Tilburg

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt? Voor de locatie in Tilburg zoeken wij een ervaren SPV.
 

 

Wat ga je doen

Je bent de eerste persoon binnen STEVIG met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Naast de screening die hierop volgt, lever je een bijdrage aan de diagnostiek. Vanuit de diagnose stel je samen met het netwerk en de relevant betrokken in- en externe hulpverleners van de cliënt een behandelplan op, met als doel dat hij de regie over zijn eigen leven zoveel mogelijk terug krijgt. Tijdens de behandeling houd je nauwlettend in de gaten hoe de behandeling verloopt en hoe het met de cliënt gaat. Met je enthousiasme en professionaliteit weet je de cliënt te stimuleren om stapjes te zetten in zijn ontwikkeling.

 

Met wie ga je dat doen

Je werkt met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners over wat de cliënt nodig heeft en welke behandelingen ingezet gaan worden.

 

 

Waar ga je dat doen

Op onze locatie in Tilburg heten we jou, een vasthoudende, zelfstandige Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, van harte welkom! Wij helpen je graag bij het onderzoeken van je mogelijkheden en ontwikkelen van jouw talenten. STEVIG heeft locaties in Noord-Brabant, Limburg en het Rijk van Nijmegen.

 

 

Zo werken wij

Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en gedrags- en/of psychiatrische stoornis.  Zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met een multidisciplinair team: de cliënt zelf, de behandelaar(s), andere betrokken professionals en de directe omgeving. We richten ons op het versterken van de onderlinge samenhang. Daarnaast proberen we een omgeving te creëren die in balans is.

 

We zijn één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra. STEVIG is ambitieus, dynamisch en altijd in ontwikkeling. Wij bieden maatwerk op het snijvlak van de geestelijke gezondheidszorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en forensische zorg. We werken in de provincies Noord-Brabant, Limburg en het Rijk van Nijmegen. Ons werk is een combinatie van onderzoek, diagnostiek,  behandelingen en wetenschappelijk onderzoek.

 

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Dit ben jij

 • Je hebt een hbo-diploma en bent een gediplomeerd Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige met kennis van psychiatrische ziektebeelden en/of forensische problematiek. Beschik jij nog niet over een diploma SPV, dan kan je het beste op onze website kijken of er momenteel een vacature open staat van SPV in opleiding en hiernaar solliciteren. Voor deze vacature geldt dat alleen gediplomeerde SPV'en in aanmerking komen
 • Je hart gaat uit naar het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking en complexe gedragsproblematiek
 • Je bent in staat systemisch en outreachend te werken en overzicht te houden in vaak zeer ingewikkelde hulpverleningssystemen waarbij je met tegengestelde belangen en weerstanden weet om te gaan
 • Je bent op de hoogte van behandel- en hulpverleningsmogelijkheden aan onze doelgroep of bent bereid hierin te leren
 • Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken in een multidisciplinair team van collega’s en met externe partijen
 • Na de inwerkperiode ben je in staat een eigen caseload te dragen
 • Ben je naast al deze punten ook nog eens betrouwbaar, vasthoudend, zelfstandig, oplettend, stressbestendig en integer? Dan zoeken we jou!

 

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een bijzondere baan waar je echt wat kunt betekenen voor mensen en hun toekomst
 • Een werkplek waar je je mag ontwikkelen en waar gekeken wordt naar je talenten
 • Een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd
 • Je krijgt een uitgebreide inwerkperiode. Er is veel aandacht voor je landing in de organisatie
 • Mogelijkheden om je werk in te inrichten zoals jij dat prettig vindt
 • Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult. Je werktijden zijn onder kantoortijd. Je hoeft geen crisisdienst buiten kantoortijd te draaien
 • Daarnaast zijn er mogelijkheden om bepaalde administratieve taken vanuit thuis uit te voeren
 • Op de eerste werkdag staan je telefoon en laptop klaar
 • 32 - 36 uur werkplezier per week en een contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 55/60 met een minimum van € 2.938,- en een maximum van € 4.905,- bruto per maand, gebaseerd op 36 uur per week. Inschaling geschiedt op basis van kennis en ervaring
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • Hele fijne en leuke collega’s

 

 

Meer weten of solliciteren?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rogée Verdellen, manager via telefoonnummer 06-11137876 Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG via 088-7540060.

 

Solliciteren kan via de website van STEVIG, waar je via het sollicitatieformulier je cv en brief kan uploaden. Je maakt daarmee tevens een account/portaal aan, waarin je je sollicitatie kunt volgen. Je vindt het sollicitatieformulier via onderstaande link:

https://www.stevig.nl/werken-bij/spv-locatie-tilburg