MET ggz zoekt een

SPV Kernteam Acute Zorg

Dienstverband

16-36 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Het acute zorgteam wordt vervlochten met het huidige IHT team. Dit betekent dat het acute zorgteam beide patiëntenstromen (IHT en acuut) bediend. Door IHT en acute zorg op deze manier te verbinden wordt de kwaliteit van zorg en continuïteit in de acute poot verbeterd, is er betere sturing en doorstroom van cliënten. Er is behoefte aan medewerkers voor het kernteam Acute Zorg,  die meedraaien in de bereikbaarheidsdiensten. Deze diensten worden verweven met jouw huidige werkplek en werkzaamheden. Deze diensten vinden plaats tussen 08:30 en 17:00.

Ben jij een deskundige en gedreven Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) mét pioniersmentaliteit? Ben jij een expert op het gebied van multi-complexe problematiek? Onze cliënten hebben te maken met ernstige psychiatrische aandoeningen. Jij zorgt ervoor dat zij de juiste sociaal psychiatrische behandeling krijgen en in geval van crisis weet jij wat er moet gebeuren. Je bent een onmisbare schakel in het multidisciplinaire team, dat o.a. bestaat uit een Psychiater, VS, SPV, APV en Ervaringsdeskundige.

Wat je gaat doen binnen het Acute zorgteam:

 • Je voert crisisinterventies uit in de eerste 72 uur na aanmelding van de crisis.
 • Je bepaalt samen met het Acute Zorg team de vervolg behandeling
 • Je werkt nauw samen met verschillende ketenpartners in de regio
 • Je bent regievoerder omtrent de crisisinterventie

Wat je gaat doen binnen het IHT team:

 • Binnen het IHT team verzorg je intensieve multidisciplinaire behandelingen om zo klinische opnames en crisissituaties te voorkomen.

Wie jij bent:

 • Je hebt een opleiding SPV of je bent in opleiding tot.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en ervaring in het ambulante circuit;
 • Je bent betrokken bij de actuele ontwikkelingen binnen de specialistische ggz; 
 • Je bent een teamspeler die kan samenwerken in de zorgketen;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel;
 • Je hebt een proactieve houding en vindt goede samenwerking belangrijk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto;

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie met korte lijnen. Daarnaast bieden we je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao ggz en mogelijkheden voor bij- en nascholing. De functie SPV is ingedeeld in functiegroep FWG 60 van de cao ggz (maximaal € 4.620,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Voorwaarde is participatie in de crisisdienst. 

Solliciteren
Heb je interesse? Stuur dan jouw korte motivatie naar Edo Rutten-Weijenberg waarin jij jouw interesse kenbaar maakt. 

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Edo Rutten-Weijenberg T: 06 – 10 10 48 77 Eerutten@metggz.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.