MET ggz zoekt een

SPV Meervoudige Complexe Zorg

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) en heb je affiniteit met de doelgroep volwassenen? Dan heet het team MET ggz je van harte welkom! Onze cliënten hebben te maken met ernstige psychiatrische aandoeningen. Jij zorgt ervoor dat zij de juiste sociaal psychiatrische behandeling krijgen. Je bent een expert op het gebied van multi-complexe problematiek en in geval van crisis weet jij wat er moet gebeuren. Je bent een onmisbare schakel in het multidisciplinaire team.

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Team meervoudige complexe zorg Roermond: 
Met je collega’s binnen team MCZ Roermond zetten jullie je samen in voor de zorg van de kwetsbare EPA patiënt. We bieden vooral zorg aan patiënten met persoonlijkheidsstoornissen en trauma’s, met daarnaast verschillende hulpverleningstrajecten en problemen op sociaal-maatschappelijk gebied. Binnen deze context bieden wij een breed scala aan behandelingen in een multidisciplinair team. Je motiveert en activeert de zelfredzaamheid van de patiënt zodat deze weer actief kan deelnemen in de maatschappij.

Wij zijn een gedreven team dat samen staat voor een complexe doelgroep. Hierbij zorgen wij goed voor onze patiënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar als team. Met een gezonde dosis humor en sportieve activiteiten proberen wij samen vitaal te blijven. Wil je de uitdaging met ons mee aan gaan, dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Wat je gaat doen

 • Als SPV ben je een belangrijke schakel binnen het multidisciplinaire team;
 • Je biedt geïntegreerde sociaal psychiatrische behandelingen, waarbij het accent ligt op crisisinterventie en
        multi-complexe problematiek;
 • Je bent tijdens en na kantoortijden inzetbaar in de crisisdienst van MET ggz;
 • Je verricht intakes met nieuwe patiënten;
 • Je bent inzetbaar in het team over de verschillende locaties van de RVE Behandeling van MET ggz;
 • Je levert een bijdrage aan het multidisciplinaire behandelplan en rapporteert op correcte wijze in het EPD;
 • Je verricht huisbezoeken.

Wie jij bent

 • Je hebt een opleiding SPV afgerond en beschikt over een BIG-Registratie;
 • Je hebt affiniteit met de EPA doelgroep en ervaring in het ambulante circuit;
 • Je bent betrokken bij de actuele ontwikkelingen binnen de specialistische ggz; 
 • Je bent een teamspeler die kan samenwerken in de zorgketen;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel;
 • Je hebt een proactieve houding en vindt goede samenwerking belangrijk;
 • Je bent bereid om nieuwe vaardigheden eigen te maken en het volgen van scholingen en/of cursussen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto;

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie met korte lijnen. Daarnaast bieden we je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao ggz en mogelijkheden voor bij- en nascholing.  De functie SPV is ingedeeld in functiegroep FWG 60 van de cao ggz (maximaal € 4.620,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Voorwaarde is participatie in de crisisdienst. Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. 

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet! Reageren kan tot vr 05 maart 2021. Op ma 08 maart zal de selectieprocedure plaatsvinden en op do 11 maart vinden de sollicitatiegesprekken plaats tussen 14:00 -17:00 uur. Wij vragen hier graag rekening mee te houden.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ilse Meessen - Starmans –  Verpleegkundig Specialist – via T: 06 – 11 09 02 98 of E: imeessen@metggz.nl   

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.