MET ggz zoekt een

SPV Ouderenzorg, Maastricht

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) en heb je affiniteit met de doelgroep ouderen? Dan heet het team MET ggz je van harte welkom! Onze cliënten hebben te maken met ernstige psychiatrische aandoeningen. Jij zorgt ervoor dat zij de juiste sociaal psychiatrische behandeling krijgen. Je bent een expert op het gebied van multi-complexe problematiek en in geval van crisis weet jij wat er moet gebeuren. Je bent een onmisbare schakel in het multidisciplinaire team.

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega's aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Team Maastricht Ouderen:
De ouderenzorg bestaat uit een multidisciplinair en dynamisch team, dat hulp biedt aan ouderen met zeer uiteenlopende psychiatrische problematiek. Deze problematiek varieert van depressieve-, bipolaire-, angst-, en persoonlijkheidsstoornissen tot beperkte en uitgebreide neurocognitieve stoornissen. De psychiater biedt vanuit een brede biopsychosociale / psychiatrische benadering specialistische zorg aan ouderen met psychiatrische en/of neurocognitieve aandoeningen binnen een multidisciplinair samengesteld team. Ons behandelaanbod is divers waarbij tevens meerdere vormen van psychotherapie worden aangeboden. Op het gebied van de neurocognitieve stoornissen wordt er nauw samengewerkt met de geheugenpoli van het MUMC. Diagnostiek wordt of zelfstandig op onze afdeling verricht, of in samenwerking met het MUMC bij complexe problematiek. Wij werken verder nauw samen met de huisartsen om somatische aspecten adequaat te kunnen integreren in onze behandeling.

Wij zijn een klein en slagvaardig team dat ervoor zorgt dat wij, naast alle hectiek, ons hoofd koel kouden. We zoeken de verbinding met elkaar op en delen expertise, waardoor we samen de zorgkwaliteit hoog houden. We zoeken mensen die samen met het bestaande team willen bouwen aan een sterke positie in de regio voor MET ggz. Wil je samen met je collega's de schouders eronder zetten; de organisatie weer laat bloeien en groeien?

Wat je gaat doen
 • Als SPV ben je een belangrijke schakel binnen het multidisciplinaire team;
 • Je biedt geïntegreerde sociaal psychiatrische behandelingen, waarbij het accent ligt op crisisinterventie en multi-complexe problematiek;
 • Je bent inzetbaar in het team over de verschillende locaties van de RVE Behandeling van MET ggz;
 • Je levert een bijdrage aan het multidisciplinaire behandelplan en rapporteert op correcte wijze in het EPD;
 • Je verricht huisbezoeken.
Wie jij bent
 • Je hebt een opleiding SPV afgerond en staat ingeschreven in het BIG register;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en ervaring in het ambulante circuit;
 • Je bent betrokken bij de actuele ontwikkelingen binnen de specialistische ggz;
 • Je bent een teamspeler die kan samenwerken in de zorgketen;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel;
 • Je hebt een proactieve houding en vindt goede samenwerking belangrijk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto;
 • Je bent tijdens en na kantoortijden inzetbaar in de crisisdienst van MET ggz.
Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie met korte lijnen. Daarnaast bieden we je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao ggz en mogelijkheden voor bij- en nascholing. De functie SPV is ingedeeld in functiegroep FWG 60 van de cao ggz. Voorwaarde is participatie in de crisisdienst.

Interesse of wil je meer weten?

Reageer dan via onderstaande sollicitatie knop. Let op! Om je sollicitatie door het systeem te laten meenemen is het van belang dat je akkoord gaat met onze Privacy verklaring.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Stephanie Vermeulen, Adviseur Werving & Selectie via Werken@metggz.nl, 06 - 25 67 99 93 (bellen of WhatsApp beiden mogelijk) of via LinkedIn.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Marieke Zelissen, Teamleider Bedrijfsvoering via mzelissen@metggz.nl 06-29078351 of reageer direct via onderstaande button.