MET ggz zoekt een

SPV Stemming

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) en heb je affiniteit met de doelgroep volwassenen en de persoonlijkheidsstoornissen? Dan heet het team Volwassenenzorg Maastricht van MET ggz je van harte welkom! Onze cliënten hebben te maken met ernstige psychiatrische aandoeningen. Jij zorgt ervoor dat zij de juiste sociaal psychiatrische behandeling krijgen. Je bent een expert op het gebied van multi-complexe problematiek en in geval van crisis weet jij wat er moet gebeuren. Je bent een onmisbare schakel in het multidisciplinaire team.

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Team Maastricht Stemming:
Wij zijn een dynamisch en betrokken team waar we kunnen leren van elkaars expertise. Op deze wijze waarborgen wij zowel de zorgcontinuïteit als de zorgkwaliteit en daardoor behalen we samen mooie resultaten. In dit team kun je bouwen en vertrouwen op je collega’s wat bijdraagt aan een gezonde werksfeer.

Regio Zuid is volop in ontwikkeling, waarbij MET ggz op zoek is naar nieuwe en creatieve ideeën, maar ook naar jouw expertise in jouw specialisme en hoe MET ggz deze ontwikkelingen kan realiseren. We zoeken mensen die samen met het bestaande team willen bouwen aan een sterke positie in de regio voor MET ggz. Wil je samen met je collega’s de schouders eronder zetten; de organisatie weer laat bloeien en groeien?

Wat je gaat doen

 • Als SPV ben je een belangrijke schakel binnen het multidisciplinaire team;
 • Je biedt geïntegreerde sociaal psychiatrische behandelingen, waarbij het accent ligt op crisisinterventie en multi-complexe problematiek;
 • Je levert een bijdrage aan het multidisciplinaire behandelplan en rapporteert op correcte wijze in het EPD;
 • Het uitvoeren van huisbezoeken kan onderdeel zijn van je werk.

Wie jij bent

 • Je hebt een opleiding SPV afgerond en staat ingeschreven in het BIG register; 
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en ervaring in het ambulante circuit;
 • Je hebt ervaring met het geven van een VERS training;
 • Je bent betrokken bij de actuele ontwikkelingen binnen de specialistische ggz; 
 • Je bent een teamspeler die kan samenwerken in de zorgketen;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel;
 • Je hebt een proactieve houding en vindt goede samenwerking belangrijk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto;
 • Je bent tijdens en na kantoortijden inzetbaar in de crisisdienst van MET ggz.

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie met korte lijnen. Daarnaast bieden we je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao ggz en mogelijkheden voor bij- en nascholing.  De functie SPV is ingedeeld in functiegroep FWG 60 van de cao ggz (maximaal € 4.355,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Voorwaarde is participatie in de crisisdienst. Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. 

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet! 

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met mevrouw Pauline Hendriks, Teamcoördinator –  T: 06 – 34383928 of E: phendrik@metggz.nl   

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.