MET ggz zoekt een

SPV Zuid-, Midden-, en Noord-Limburg

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Roermond Heythuysen Echt Weert Venlo Maastricht Hoensbroek Vaals

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) en ben je een expert op het gebied van multi-complexe problematiek? Onze cliënten hebben te maken met ernstige psychiatrische aandoeningen. Jij zorgt ervoor dat zij de juiste sociaal psychiatrische behandeling krijgen en in geval van crisis weet jij wat er moet gebeuren. Je bent een onmisbare schakel in het multidisciplinaire team.

Wie wij zijn

Op eigen kracht komen mensen meestal al een heel eind. Dit geldt ook voor mensen met psychische kwetsbaarheid, maar soms zijn er te weinig mogelijkheden om ontstane problemen zelfstandig op te lossen. Dan is MET ggz er.
Onze zorgprofessionals behandelen en begeleiden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt. MET ggz heeft het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alles wat we doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon)omgeving.
Samen met de cliënt, hun naasten, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste lijn naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar en wie weet, samen MET jou!

 Wat je gaat doen

 • Als SPV ben je een belangrijke schakel binnen het multidisciplinaire team;
 • Je biedt geïntegreerde sociaal psychiatrische behandelingen, waarbij het accent ligt op crisisinterventie en multi-complexe problematiek;
 • Je bent inzetbaar in een team op één van de verschillende locaties van de RVE Behandeling van MET ggz;
 • Je levert een bijdrage aan het multidisciplinaire behandelplan en rapporteert op correcte wijze in het EPD;
 • Je participeert in de crisisdienst van MET ggz als voorwacht;
 • Je verricht huisbezoeken.

 Wie jij bent

 • Je hebt een opleiding SPV afgerond;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en ervaring in het ambulante circuit;
 • Je bent betrokken bij de actuele ontwikkelingen binnen de specialistische ggz; 
 • Je bent een teamspeler die kan samenwerken in de zorgketen;
 • Je werkt zelfstandig en bent flexibel;
 • Je hebt een proactieve houding en vindt goede samenwerking belangrijk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto;
 • Je bent tijdens en na kantoortijden inzetbaar in de crisisdienst van MET ggz.

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie met korte lijnen. Daarnaast bieden we je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao ggz en mogelijkheden voor bij- en nascholing.  De functie SPV is ingedeeld in functiegroep FWG 60 van de cao ggz (maximaal € 4.486,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Voorwaarde is participatie in de crisisdienst. Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet!

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Petra Spee t: 06-29239472 of e: pspee@metggz.nl voor locatie Noord- en Midden-Limburg. Voor Zuid-Limbrug kun je contact opnemen met Roger Bastiaens t: 06-51463371 e: rbastiaens@metgzz.nl 

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.