Incluzio Uitvoering zoekt een

Stagiair(e) ambulant begeleider in de regio Noord Limburg

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Sociaal Werk

Introductie

Wij zoeken een Stagiair(e) Ambulant begeleider in Noord Limburg voor 24-36 uur per week op HBO niveau.

 

Organisatie

Incluzio Uitvoering Zuid is een innovatieve en daadkrachtige partner in ambulante begeleiding in Limburg

 

Missie
Wij bouwen aan de nieuwe samenleving. In een cultuur waarin veiligheid, aansprakelijkheid en gezamenlijkheid voorop staan. Incluzio Uitvoering Zuid is een innovatieve en daadkrachtige partner in ambulante begeleiding. Door onze hands-on aanpak, denken en werken buiten de soms geëffende paden krijgen cliënten weer zicht op een perspectief biedende toekomst. We helpen (jong)  volwassenen met tijdelijke psychiatrische of psychosociale klachten om (meer) zelfredzaam te worden en beter te functioneren. We zijn flexibel, laagdrempelig en we werken ambulant: we komen naar de cliënt toe en we laten niet snel los.

 

Functieomschrijving
Deze functie betreft een lerende functie, binnen de hulpverleningssector op HBO niveau. Binnen deze stage krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden als ambulant begeleider te ontwikkelen onder toezicht van professionals. Wij bieden deze stageplek aan voor de duur van 1 schooljaar. Je krijgt een ervaren ambulant begeleider toegewezen als stagebegeleider.

Taken en verantwoordelijkheden
Als stagiaire start je met het meelopen bij en begeleiden, ondersteunen van cliënten in hun thuissituatie samen met een ervaren ambulante begeleider. Ondanks dat je niet de verantwoordelijkheid draagt voor het begeleidingstraject geven we je de mogelijkheid om gedurende je leerproces een deel van de cliëntafspraken zelfstandig uit te voeren onder supervisie van een ervaren ambulant begeleider.
 
Je leert praktische ondersteuning te bieden op verschillende leefgebieden en vergroot je kennis van de psychiatrische problematiek. Daarnaast leer je vaardigheden en gesprekstechnieken waarmee je een cliënt kan motiveren, adviseren en confronteren indien nodig.
 
Alle stagiaires werken tijdens de stageperiode aan persoonlijke leerdoelen en competenties vanuit school. Gedurende de gehele periode zal je wekelijks begeleidt en ondersteund worden door een ervaren ambulant begeleider.


Er zal een VOG opgevraagd worden (vereiste).
 

Functie-eisen:

  • Bezig met een relevante HBO opleiding Social Work of Pedagogiek
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Affiniteit met psychiatrische problematiek

 

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende stage met veel persoonlijke vrijheid;
  • Een positief en ondernemend werkklimaat waar je serieus wordt genomen en daardoor snel veel leert;
  • Kleine betrokken teams waar je stem telt;
  • Een stagevergoeding;

 

Meer informatie nodig? Ben je geïnteresseerd? Bel naar 0610161537

Of mail je vraag naar  nheijnen@incluzio.nl