Sevagram zoekt een

Steek jij je handen uit de mouwen voor de zorg? Wij zoeken extra (corona)ondersteuning

Dienstverband

minimaal 20 uur per week (uren in overleg)

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Wil jij graag je steentje bijdragen om samen met ons het verschil te maken voor onze cliënten, juist nu? Dan is dit je kans! – Samen sterk tegen corona –   

Ouderenzorg saai en stoffig? Als je bij Sevagram werkt, zul je ervaren hoe bijzonder ons werk is. Vier uitgangspunten zijn voor ons belangrijk: we werken vanuit ons hart, we zijn er voor anderen, we durven te veranderen en we leveren excellente zorg.  Dat zijn onze kernwaarden. Waarden die wij elke dag in praktijk brengen. En die maken dat Sevagram een gecertificeerde Planetree-organisatie is. Daar zijn er maar heel weinig van in Nederland. Het maakt ons uniek en het laat zien dat wij de zorg voor mensen écht serieus nemen.

Sevagram heeft, verspreid over de regio’s  Parkstad, Heuvelland en Maastricht, 22 zorgcentra, een geriatrisch revalidatiecentrum en twee hospices spelen. Daarnaast bieden we in de regio Maastricht thuiszorg. Er werken  2750 medewerkers en 1200 vrijwilligers bij Sevagram.

Wat ga je doen?
We doen er alles aan om dag in dag uit de goede zorg voor onze cliënten voort te zetten. We kunnen het alleen niet alleen. Zeker nu, hebben we extra hulp nodig op onze locaties in Heerlen, Heuvelland en Maastricht. Heb jij dezelfde bezieling om met ons te zorgen voor onze cliënten? Lees dan snel verder hoe jij je steentje kunt bijdragen.

Ook wanneer je (nog) niet over een zorgdiploma beschikt kunnen wij jouw hulp nu goed gebruiken! Wij kunnen jou inzetten binnen het domein Zorg, Welzijn en/of Logistiek.

Taken variëren van voorraadbeheer tot bezoekers registreren tot aan het ondersteunen bij maaltijden. Belangrijk is dat je aantoonbare relevante ervaring hebt voor minimaal een van deze aandachtsgebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ervaring als zorgondersteuner, logistiek medewerker, horecamedewerker, medewerker toerisme of bewaking.

Samen bekijken we in welke rol, met welke taken en op welke locatie jij het best tot je recht komt en dus aan de slag kunt!

Inschaling vindt, afhankelijk van je achtergrond en de functie, plaats in FWG 10 t/m 30 cao VVT

Wat wij bieden

  • Een baan met betekenis waarbij je snel aan de slag kunt;
  • Wij bieden een tijdelijke aanstelling tot 1 juli 2021 van minimaal 20 uur per week (uren in overleg);
  • Een salaris passend bij de functie conform cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kunnen we op jou rekenen?

Is deze oproep jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel via de solliciteer knop. Belangrijk!: Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we je om te reageren met een recent cv en een korte motivatie waarin je aangeeft wat jouw relevante werkervaring is waarmee je ingezet kunt worden binnen het domein van jouw voorkeur (Zorg/Welzijn/Logistiek). Ervaring hierin is een vereiste dus beschrijf welke relevante functie(s) en of taken jou geschikt maken voor deze functie. Zonder een cv en een motivatie met deze gevraagde informatie kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen. Wil je meer weten of heb jij eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met de afdeling recruitment via 06-18353245.  

* Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure