Gilde Zorgcollege

Mensen helpen, verplegen en verzorgen. Ontzettend belangrijk werk. Misschien wel het belangrijkste werk dat er is. Want gezond en vitaal zijn, dat wil toch iedereen? Het Gilde Zorgcollege helpt je op weg in de medische of maatschappelijke zorg. Voor iedereen die graag écht met mensen werkt.

Tijdens de Zorgnet Limburg online banenmarkt, die gehouden wordt van 3 t/m 5 november kun je op diverse momenten een informatief webinar bijwonen van Gilde Zorgcollege. Dit is een webinar van een uurtje waarin je tevens je vragen kunt stellen!

Meer informatie en aanmelden

Ook kun je gedurende de online banenmarkt je concrete vraag stellen aan een van onze medewerkers. Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Zorg is overal. Bij mensen thuis, in ziekenhuizen, in instellingen. Goede zorg maakt mensen beter. Het zorgt dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Of dat ze lekkerder in hun vel zitten. 

Zorg gaat veel verder dan wonden verzorgen of een infuus aanleggen. Je hebt het in alle soorten en maten. Denk aan geestelijke gezondheidszorg, kraamzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg en maatschappelijke zorg, om er maar eens een paar te noemen. Met een opleiding van het Gilde Zorgcollege op zak kun je direct aan de slag in de zorg of verder doorstuderen. De perfecte basis voor jouw toekomst in de zorg!

Alvast een indruk krijgen van diverse studierichtingen? Bekijk dan enkele Gilde filmpjes! En natuurlijk onze flyer!

Ontdek alle opleidingen