Maastro zoekt een

Strategisch inkoper (32 - 36 uur)

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen

De functie: haal jij energie uit het verkrijgen van de beste inkoopresultaten? Heb je lef, ben je ambitieus en beschik je over uitstekende onderhandelingskracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je begeleidt zelfstandig inkooptrajecten van begin (behoeftebepaling) tot eind (contractering) en werkt hierin samen met de vertegenwoordiger van de inkopende afdeling. Je koopt in op diverse terreinen, waaronder medische apparatuur, ICT en facilitaire zaken. De komende jaren staan er een aantal grote en complexe inkooptrajecten van medische apparatuur op de planning. Daarnaast ben je continu op zoek naar besparingsmogelijkheden of kwaliteitsverbeteringen. Je volgt marktontwikkelingen en weet hierop te anticiperen en te adviseren.

Je maakt deel uit van de afdeling Inkoop, waarbij je samen met twee collega inkopers verantwoordelijk bent voor alle inkooptrajecten. Binnen de bedrijfsvoering van Maastro werken we toe naar businesspartnerschap, waarbij de verschillende afdelingen optreden als adviseur en partner van bestuur en management. Jij helpt bij het ontwikkelen en neerzetten van deze rol binnen de afdeling en het positioneren van de afdeling Inkoop binnen Maastro. Ook speel jij een belangrijke rol in de (on-the-job) coaching en training van de collega inkopers.

We zijn op zoek naar een inkoper met meer dan 5 jaar ervaring in een senior inkooprol en sterke commerciële vaardigheden. Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring op alle bovengenoemde inkoopterreinen. Je hebt een relevante afgeronde HBO-opleiding en NEVI 1 en 2. Je bent proactief, resultaatgericht en een ervaren onderhandelaar die beschikt over de nodige creativiteit en flexibiliteit. Je kunt zelfstandig en strategisch opereren en snel schakelen tussen diverse belangen, maar je hebt ook aantoonbaar vaardigheden om een team te ontwikkelen en te coachen.

Wat bieden we jou? 
Maastro heeft de intentie jou een vast dienstverband te bieden. Parttime werken (minimaal 32 uur) is bespreekbaar, evenals een werkschema van bijvoorbeeld 4 x 9. Salariëring vindt vooralsnog plaats in functiegroep 65 van de CAO Ziekenhuizen (minimaal € 3.774,- en maximaal € 5.620,-) en is afhankelijk van jouw relevante werkervaring. Definitieve indeling van deze functie zal na één jaar plaatsvinden. In december van ieder jaar ontvang je daarnaast 8,33% eindejaarsuitkering en in mei van ieder jaar 8,33% vakantiegeld. Als werknemer van Maastro kun je gebruik maken van diverse aantrekkelijke kortingen op sportabonnementen, fietsaanschaf en (zorg)verzekeringen. Daarnaast is er binnen Maastro jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar, wat voldoende ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling, trainingen en cursussen.

Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door Boy Vluggen, hoofd Finance & Control & Inkoop, bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 088 – 44 55 600.

Sollicitatiegesprekken en assessment
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de middagen van 4 januari 2021 (1e ronde) en 11 januari 2021 (2e ronde). Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Over Maastro: Maastro is een zelfstandig instituut dat de bestralingsbehandeling van kankerpatiënten voor de provincie Limburg verzorgt, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Tevens behandelt Maastro sinds januari 2019 in haar nieuwe protonentherapiecentrum patiënten uit geheel Zuidoost Nederland met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert. Bij Maastro wordt naast patiëntenzorg tevens wetenschappelijk onderzoek en onderwijs verricht.

Als deze functie jou aanspreekt, kun je je sollicitatiebrief en curriculum vitae vóór 16 december 2020 uploaden via het sollicitatieformulier op onze website www.maastro.nl