Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Student anesthesiemedewerker HBO-VT

Dienstverband

Opleidingsniveau

HAVO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Word jij onze nieuwe student anesthesiemedewerker HBOV-T?

De functie
Als anesthesiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de pre- per- en postoperatieve zorg van de patiënt. Je assisteert anesthesiologen tijdens operatieve behandelingen en onderzoeken. Je bereidt de anesthesieapparatuur, medicatie en materialen voor, bewaakt lichaamsfuncties tijdens de operatie onder leiding van de anesthesioloog en treedt handelend op in acute situaties. Je bent een echte teamspeler en levert een positieve bijdrage aan het operatieteam. Je staat voor kwaliteit en hebt patiëntgerichtheid hoog in het vaandel. Je bent leergierig ingesteld en je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Als student HBO-V technische leerroute volg je een duale opleiding waarbij praktijk en theorie gecombineerd worden. Aan het einde van de HBOV-T heb je twee diploma's behaald, je bachelor of nursing en het diploma anesthesiemedewerker. Het theoretisch deel volg je aan Zuyd Hogeschool te Heerlen en het praktische deel volg je in het Laurentius Ziekenhuis.

Voor het reguliere traject (4 jarig traject) betekent het dat je in de eerste 2 jaar een intentieverklaring krijgt. Je loopt stages op diverse zorgafdelingen binnen de gezondheidszorg en op de operatieafdeling. Daarnaast ga je voornamelijk naar school. In het derde en vierde jaar krijg je een leerarbeidsovereenkomst en krijg je ook al een mooi salaris! Je wordt grotendeels op de operatieafdeling opgeleid tot operatieassistent of anesthesiemedewerker en gaat fulltime aan de slag als toekomstig professional. Daarnaast volg je 1 dag in de week les op Hogeschool Zuyd.
MBO-V'ers (3 jarig traject) en HBO-V'ers (2 jarig traject) treden meteen in dienst van het ziekenhuis en worden voornamelijk op de operatieafdeling opgeleid en volgen 1 dag in de week les op Hogeschool Zuyd.

Jouw nieuwe werkplek
Het organisatieonderdeel Behandelcentrum bestaat uit de operatiekamers (OK), poliklinische operatiekamers (POK), Recovery & Pijnpoli, centrale sterilisatie afdeling (CSA), Electieve opname afdeling (EOA), dagverpleging & Preklinische screening. Het huidige OK-complex bestaat uit zeven operatiekamers en twee poliklinische operatiekamers.
Alle specialismen, met uitzondering van cardiochirurgie, zijn vertegenwoordigd binnen de operatieafdeling. Op het gebied van Minimaal Invasieve Chirurgie (MIC) vervult het Laurentius Ziekenhuis een voortrekkersrol in de regio.

Wat vragen wij van jou?
  • Een diploma HAVO of VWO met het profiel natuur en techniek of natuur en gezondheid;
  • Of een MBO-V of HBO-V diploma;
  • Of een MBO diploma op minimaal niveau 4 of een HBO diploma.
Wat krijg je daarvoor terug?
De opleiding start in september 2023. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. Indien je een verpleegkundige vooropleiding afgerond hebt vindt salariëring gedurende de opleiding plaats in functiegroep 45. Na diplomering vindt salariëring plaats in de functionele schaal van functiegroep 55.
Voor het reguliere traject ontvang je vanaf het derde leerjaar een salaris conform de salarisschalen voor werknemers die een opleiding volgen uit de CAO Ziekenhuizen.
Je collegegeld en kosten voor de boeken worden door het Laurentius Ziekenhuis betaald.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de opleiding? Neem contact op met onze praktijkcoördinatoren: Aggie Guffens, aggie.guffens@lzr.nl of Emma Sanders, emma.sanders@lzr.nl

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, 06-46241184.

Tot maandag 23 januari 2023 kun je reageren via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats in week 9, 10 of 11 2023, gelieve hier rekening mee te houden.