Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Student anesthesiemedewerker HBOV-T (20-163)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HAVO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Word jij onze nieuwe student anesthesiemedewerker HBOV-T?"
Vacaturenummer 20-163, 36 uur per week

Wie ben jij?
Als student HBO-V Technische leerroute volg je een duale opleiding waarbij praktijk en theorie gecombineerd worden. Aan het einde van de HBO-VT heb je twee diploma's behaald, je bachelor of nursing en het diploma anesthesiemedewerker. Het theoretisch deel volg je aan Zuyd Hogeschool te Heerlen en het praktisch deel volg je in het Laurentius Ziekenhuis.
De opleiding start in september 2021. Vanaf dat moment krijg je een intentieverklaring met het Laurentius Ziekenhuis voor de eerste twee jaar van de opleiding. Tijdens de eerste twee jaar loop je stages op diverse afdelingen binnen de gezondheidszorg en op de operatiekamer.

Jouw nieuwe werkplek
Het organisatieonderdeel Behandelcentrum bestaat uit de operatiekamers (OK), poliklinische operatiekamers (POK), Recovery & Pijnpoli, centrale sterilisatie afdeling (CSA), Electieve opname afdeling (EOA), dagverpleging & Preklinische screening. Het huidige OK-complex bestaat uit zeven operatiekamers en twee poliklinische operatiekamers.
Alle specialismen, met uitzondering van cardiochirurgie, zijn vertegenwoordigd binnen de operatieafdeling. Op het gebied van Minimaal Invasieve Chirurgie (MIC) vervult het Laurentius Ziekenhuis een voortrekkersrol in de regio.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een diploma HAVO of VWO met het profiel natuur en techniek of natuur en gezondheid
Wat krijg je daarvoor terug?
De opleiding start in september 2021. Vanaf dat moment krijg je een intentieverklaring met het Laurentius Ziekenhuis voor de eerste twee jaar van de opleiding. Tijdens de eerste twee jaar loop je stages op diverse afdelingen binnen de gezondheidszorg en op de operatiekamer. Vanaf het derde studiejaar krijg je een leer- /arbeidsovereenkomst aangeboden. Het collegegeld en boeken worden door het Laurentius Ziekenhuis betaald.

Informatie en procedure
Informatie over de opleiding kan worden ingewonnen bij mevrouw Aniek van der Linden, praktijkcoördinator anesthesie, 0475 383154. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met met Marlouke Smeets, telefoonnummer 0475 382226.

Tot 15 februari kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek, een meeloopdag en het afnemen van een assessment. Vanwege de huidige Corona maatregelen is het nog niet duidelijk hoe wij deze procedure verder kunnen vormgeven.
Uiteraard houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Aniek van der Linden
+31 475 383 154
aniek.vanderlinden@lzr.nl