SJG Weert zoekt een

Studenten verpleegkunde (voor de vakantieperiode week 28 t/m week 35)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Kliniek

Over SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

De verpleegafdeling

De verpleegafdeling bestaat uit circa 100 bedden en kent verschillende specialismen, namelijk de longgeneeskunde, interne geneeskunde, neurologie, oncologie, cardiologie, urologie, chirurgie en orthopedie.
De komende jaren wordt fors geïnvesteerd in de verbouwing van de verpleegafdeling om kwalitatief hoge zorg te kunnen blijven bieden waarin onze patiënt centraal staat.
De verpleegafdeling maakt onderdeel uit van het cluster Kliniek.


 

36 uur

Studenten verpleegkunde (voor de vakantieperiode week 28 t/m week 35)

 

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan in de zorg en studeer je op dit moment verpleegkunde, dan zijn wij op zoek naar jou!

  

De functie

Enthousiasme, leergierigheid, op de hoogte blijven van ontwikkelingen en werken in een team zijn onderwerpen die bij jou horen. De veelzijdigheid van ziektebeelden spreekt je aan en het werken vanuit patiëntgerichtheid vormt de leidraad voor jouw handelen.

Wat vragen we?

Je volgt op dit moment een opleiding tot verpleegkundige, HBO-V of MBO-V.
Wij bieden je een team waar patiëntgericht werken centraal staat en je komt te werken op een afwisselende werkplek. Je bent stressbestendig en cliëntgericht werken is voor jou vanzelfsprekend. Tevens ben je flexibel inzetbaar in wisselende diensten van wisselende omvang.

Wat bieden we?

Het betreft een aanstelling voor in de vakantieperiode van week 28 tot en met week 35 voor gemiddeld 36 uur per week. Aan jou de vraag om je beschikbaarheid te vermelden in je motivatiebrief. In overleg worden de werktijden afgestemd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen. 

Tot slot

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

 

Sluitingsdatum:
07-03-2021

Contactpersonen:
Elly Meijssen
tel.: +31 495-572100

Susan van Kouwen
tel.: +31 495-572100