PPB Limburg Parkstad zoekt een

Systeemtherapeut WO

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Urmond Roermond

Werkvelden

Jeugdzorg

PPB Limburg B.V. is een vrijgevestigde praktijk waar psychologische en systeemtherapeutische behandelingen aan jeugd en volwassenen wordt geboden.
We zijn gecontracteerd voor Zuid en Midden Limburg voor jeugd.

Voor onze locaties in Urmond en Roermond zijn we op zoek naar een systeemtherapeut die ons team komt versterken.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde WO als basis psycholoog kind en jeugd of orthopedagoog met een aanvullende afgeronde systeem therapeutische opleiding.
  • Je bent geregistreerd als systeemtherapeut bij de NVRG
  • Je hebt een geldige SKJ registratie
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in het bieden van (complexe) systeembehandelingen
  • Je werkt vanuit een betrokken en mensgerichte benadering en begrijpt tegelijkertijd het belang van resultaatgerichtheid en planmatig werken
  • Je bent pro actief en zelfstandig, tegelijkertijd vind je afstemming en samenwerking met collega’s belangrijk
  • Je bent een netwerker en weet middels je gedrevenheid positief bij te dragen aan het verder ontwikkelen van de praktijk

Dit ga je doen
Je voert zelfstandig systeembehandelingen uit onder regie van één van onze regiebehandelaren. De doelgroep die je bedient is met name gericht op jeugd. Variaties zijn gezinstherapie met jonge kinderen/ puberkinderen of jongvolwassenen, gezinstherapie in geval van echtscheidingsproblematiek (hierbij gaan we uit van goed parallel ouderschap) en partnerrelatietherapie.

Jouw werkomgeving
Je komt in een betrokken en professioneel team, met een grote variatie in referentiekader en expertisegebied. Er is veel ruimte tot reflectie en kennisdeling, in de vorm van o.a. regelmatig multidisciplinair overleg en intervisie. Deze uitwisseling en samenwerking heeft een grote toegevoegde waarde. De behandelaren kunnen hun aanbod “op maat” op de cliënt afstemmen en geven deze autonoom vorm. We streven naar een veilige, uitdagende en lerende werksfeer, waarbij werkplezier en professionaliteit samen zorgt voor een optimaal behandelresultaat.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ en worden in overleg met elkaar vormgegeven.

Heb je interesse in deze functie en denk je dat jij diegene bent die we zoeken? Dan kun je een sollicitatiebrief en CV sturen naar info@ppb-limburg.nl onder vermelding van Vacature Systeemtherapeut.
Er is geen sluitingsdatum aan de vacature; deze zal openstaan totdat we de juiste match gevonden hebben.

Voor vragen kun je contact opnemen met Kim Hamers of Inge Rotte op nummer
045 76 000 80.