Mutsaersstichting zoekt een

Systeemtherapeut

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

Kennis- en Expertisecentrum (KEC) de Donderberg Roermond en Weert maken onderdeel uit van de Mutsaersstichting.

Ieder kind en iedere jongere heeft talent en dromen: Kennis- en Expertisecentrum (KEC) helpt hem/haar die te verwezenlijken. In het KEC zijn onderwijs en zorg zo vervlochten, dat ieder kind/iedere jongere precies dat aanbod in (speciaal) onderwijs en zorg krijgt dat nodig is om ieders talent tot bloei te laten komen.

Zie voor meer informatie over KEC Donderberg op https://kecdedonderberg.nl

 

Voor de Ambulante Zorgverlening Roermond en Weert zijn we op zoek naar een:

 

Systeemtherapeut

24 uur per week

 

 

Als systeemtherapeut ga je samen met de ouders en de kinderen/jongeren doen wat nodig is om de ontwikkeling te bevorderen in een omgeving die daar bij past. Spreekt jou dit aan? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jou!

 

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

 

 

Wat ga je doen?

Je levert een bijdrage aan de multidisciplinaire diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van cliënten, oftewel kinderen en jongvolwassenen in de leeftijd van 4 tot 23 jaar.  Je werkt  in verschillende zorgprogramma’s met gezinnen en in groepsverband. Je behandelt met name systemen met complexe, meervoudige en uiteenlopende (psychische) problematiek.

Wij werken vanuit de visie 1 gezin 1 plan, waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject. Je treedt op als behandelcoördinator van een aantal cliënten. Daarnaast vervul je vanuit je eigen deskundigheid een uitvoerende, adviserende en ondersteunende rol naar het multidisciplinaire behandelteam en/of collega’s.

Tevens is het belangrijk dat je een actieve innovatieve bijdrage levert aan de kwaliteit van onze hulpverlening en participeer je actief in externe netwerken voor zover de werkzaamheden dat vereisen.

 

 

 

 

Wie zoeken wij?

Een sterke persoonlijkheid met een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut aangevuld met relevante werkervaring binnen de jeugdzorg en/of jeugd ggz. Groot onderdeel van deze werkzaamheden zullen ingevuld worden binnen het zorgprogramma Eetstoornissen, affiniteit en ervaring met deze problematiek is dan ook een pré.

Je bent resultaatgericht ingesteld en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken. Naast zelfstandig werken ben je een echte teamspeler en draag je zorg voor innovatie en ontwikkeling.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige registratie NVRG.

 

 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 60. Tevens biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

 

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Corinne Donners (telefoonnummer 06-23663577) of Piet Caris, HRD Consulent (06-10318563).

 

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 20-04  naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.

De reactietermijn voor deze vacature sluit op 2 maart 2020.