DeSeizoenen zoekt een

Talenten in de Zorg

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Ouderenzorg
Oproep! TALENTEN zonder zorgdiploma – locatie Elivagar / Roggel
Droom jij van een baan in de zorg, maar heb je niet het juiste diploma?
Heb jij unieke talenten die je wilt inzetten voor een betekenisvolle baan in de zorg?

Wij willen graag met jou in gesprek om te ontdekken of we bij elkaar passen.

Je begrijpt het al. Dit is geen gewone vacature. Dit is een oproep. Wij willen jou leren kennen en samen met jou ontdekken hoe jouw talenten en wensen aansluiten bij de behoeften van onze bewoners.

Het maakt niet uit of je momenteel bakker, financieel medewerker, bouwvakker of verkoopmedewerker bent. Wat je beroep ook is, het gaat ons om jouw talent, jouw inzet.

Wat is jouw talent
Dus vertel ons: wat is jouw talent? Waar ben jij goed in, waar blink jij in uit? Welke vaardigheden en kwaliteiten wil jij inzetten voor het welzijn van onze bewoners?

Over de locatie Elivagar
Elivagar is een unieke woon- en werkgemeenschap binnen DeSeizoenen en is gelegen in het rustige dorp Roggel. Elivagar is het thuis van zo’n 35 bewoners. Vier woonhuizen vormen samen een klein dorpje. De tuin waaraan de huizen liggen is een plek voor ontmoeting. Bewoners werken bij de Koppeling, een creatieve werkplek en snoepwinkel met koffiecorner, en bij GAAF, waar oude spullen nieuw leven ingeblazen wordt. Ook zijn er bewoners die buiten werken bij de Leudalschuur in de groentetuin of in het bos.

Jouw nieuwe werkplek
Bij Elivagar krijg je de kans om jouw unieke talenten en vaardigheden in te zetten voor het welzijn van onze bewoners. Jij werkt altijd samen met een gediplomeerde begeleider. Samen vorm je een team dat onze bewoners ondersteunt in het dagelijkse leven en hun persoonlijke groei. Je hoeft geen opleiding te gaan doen. Dat kan later volgen, maar is niet verplicht.

Wie jij bent?
In welke levensfase je ook zit en waar je je ook bevindt in jouw carrière; Kom ons verrassen met jouw talenten! Want talent onderscheid zich niet in het papiertje, leeftijd of geslacht. Het enige wat we vragen is dat je je goed kunt inleven in een ander, dat je respectvol bent en een opgewekt humeur meebrengt.

We maken graag kennis met jou!
Heb je interesse? Mail, bel of app naar clustermanager Ruud Gubbels, bereikbaar via rgubbels@deseizoenen.org en 06 127 86826.

Je mag ook een CV en brief insturen maar dat hoeft niet. Wil je dat wel, klik dan op de knop ‘Solliciteer’.

Wat volgt
  • Je krijgt een uitnodiging voor een informeel gesprek.
  • Samen gaan we op weg, bespreken wensen en mogelijkheden en kijken of we een match kunnen maken.
  • Vervolgens worden het aantal uren, jouw functie en salaris duidelijk.

Pak deze kans en ontdek hoe jouw talenten kunnen bijdragen aan het welzijn van onze bewoners! Scoor jij straks die glimlach aan het einde van een werkdag?