Sevagram zoekt een

Talentpool: Verzorgende IG / Mbo-verpleegkundige Maastricht

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Berg en Terblijt Maastricht Maastricht Maastricht Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent 

Bij Sevagram zijn we altijd nieuwsgierig naar nieuw talent. Wat motiveert en drijft jou? Hoe ziet jouw ideale baan eruit? Wat zijn je ambities en wat heb je in huis? We gaan graag het gesprek met je aan om je beter te leren kennen en streven ernaar om een langdurige “perfecte match” te creëren tussen jou en een van onze locaties in Maastricht.

Als verzorgende IG of verpleegkundige kun je binnen cluster Maastricht komen te werken op een van onze vier locaties:

  • Fonterhof
  • Licht en Liefde
  • Campagne
  • Scharwyerveld
  • Of extramuraal binnen onze thuiszorg Maastricht/Heuvelland

Bij Sevagram geef jij de bewoners de zorg die zij nodig hebben. Mensgerichte zorg wel te verstaan. Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Een baan bij een zorgorganisatie is misschien niet heel uniek. Werken bij een gecertificeerde Planetree-organisatie is dat wél. 

Wat mag jij van ons verwachten?

Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Bij Sevagram kun je bovendien rekenen op:

  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Wij bieden jou een contract dat bij je past. Direct een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden!;
  • Salaris volgens FWG 35/40 als verzorgende IG of FWG 45 als mbo-verpleegkundige, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden om met ons het gesprek aan te gaan? Reageer via de solliciteer knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je eerst nog wat vragen of wil je meer weten? Leonie en Melissa (Recruiters cluster Maastricht) staan je graag te woord.

 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld