Mutsaersstichting zoekt een

Team coördinator jeugdzorg

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Jeugdzorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief. 

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.  

Voor onze locatie in Venlo zijn wij op zoek naar een: 

Teamcoördinator 

32 – 36  uur per week  

Een uitdagende en afwisselende functie, waarbij je jouw eigen verantwoordelijkheden neemt en dagelijks werkt om het maximale uit mensen en teams te halen. 

Wat ga je doen? 

Je organiseert en coördineert de werkzaamheden binnen je team en je coacht de medewerkers bij de uitvoering van de werkzaamheden. Bij voorkeur faciliteer en adviseer je medewerkers om beslissingen te nemen zonder deze over te nemen. Je stuurt veranderingsprocessen aan op het gebied van organisatiestructuur en -cultuur. Daarbij bied je veiligheid en vertrouwen door duidelijk te zijn en stapsgewijs te werken aan teamontwikkeling en autonomie binnen de kaders van de organisatie. Om optimale zorg te verlenen aan onze cliënten bevorder je de ontwikkeling op individueel én teamniveau. Je gaat in gesprek met teams en medewerkers om hun visie en gedachten in relatie tot de visie van de organisatie te verduidelijken. Je gelooft dat een goede discussie grenzen kan verleggen.   

In overleg met de business controller en regioverantwoordelijke stel je de begroting op behorend bij het jaarplan en stuur je op resultaat. Je volgt de ontwikkelingen binnen de sector op de voet en je weet hier op innovatieve wijze op te anticiperen. Je adviseert de regioverantwoordelijke proactief en oplossingsgericht bij tactische vraagstukken. Je onderhoudt interne en externe werkcontacten.  

Wie zoeken wij?  

Je bent een ambitieuze, zelfstandige en ervaren leidinggevende met een sterke persoonlijkheid. Je acteert proactief en je bent resultaatgericht. Je haalt plezier uit het coachen, motiveren en instrueren van je collega’s daar waar nodig. Vanuit je ervaring en mensenkennis weet je verbinden en te overtuigen. Je hebt minimaal een gerichte Hbo-opleiding afgerond. 

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Wat kan je van ons verwachten? 

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.  

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.  

Wil je meer weten? 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Pieke Houben op telefoonnummer 06-11699454.  Voor nadere informatie over voorwaarden en onze organisatie kun je bellen met Marjan Engels, HR Business Partner, 06-82845932. 

Meteen solliciteren? 

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 22-49 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.  

De reactietermijn voor deze vacature sluit 31 augustus 2022.