De Zorggroep zoekt een

Teamcoach Sector Wonen voor zorglocatie Ruijsstraat te Blerick

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Wat ga je doen?
Werken bij De Zorggroep betekent werken in een organisatie waar de cliënt centraal staat. Kleine en zelfstandige teams zorgen er voor dat de cliënt de warme zorg ontvangt die de cliënt verdient. Jij begeleidt de intramurale teams van zorglocatie Ruijsstraat in Blerick.

Je werkt nauw samen met de teams, maar ook met de teammanagers en de ondersteunende diensten. Samen krijg je scherp waar het zorgteam nu staat en naar toe wil en waar nodig houd jij hen dit doel voor ogen. Je geeft hiërarchisch geen leiding, maar inspireert de medewerkers om hun grenzen te verkennen en te sturen op proces. Iemand een spiegel voorhouden? Jij weet precies wanneer dit nodig is en doet dit op een professionele manier. Stagneert de ontwikkeling en is dat niet de bedoeling? Dan signaleer je deze stagnatie en werk je samen naar een oplossing toe. Met jouw inzicht in de zorg stuur je de medewerkers de juiste kant op.

Het uiteindelijke doel? Jouw zorgteams helpen bij het bereiken van resultaten!
Je coacht bijvoorbeeld op het gebied van cliënttevredenheid, financiële gezondheid en continue verbetering. Daarnaast is het voor jou belangrijk dat de zorgmedewerkers zich goed voelen in hun werk, ze hebben een beroep om trots op te zijn!

Hoe zorgen wij voor jou?
Wij bieden een dienstverband voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd.
Als teamcoach word je ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 50 met een salaris van maximaal €3.707,64 bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

In november ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en in mei krijg je 8% vakantiegeld.

De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Wie ben jij?
Het klinkt misschien cliché, maar jij bent echt een mensen-mens. Je bent een inspirerende coach die sterk is in gesprekstechnieken en sociaal zeer vaardig is. Je krijgt energie van de ontwikkelingen die jouw teams doormaken en treedt effectief op bij onverwachtse situaties. Feedback geven? Het 4G-model en de sandwich-techniek zijn voor jou als een tweede natuur. Patronen herken je snel en om het proces goed te regisseren schakel je bewust tussen onteigenen en toe-eigenen. Jij kijkt naar de kwaliteiten en talenten van een zorgmedewerker en zet deze in om het team naar een hoger niveau te brengen. Dit doe je op enthousiaste en stimulerende wijze!

Verder belangrijk:
-      Hbo werk- en denkniveau (aangevuld met een coach-opleiding);
-      Affiniteit in de zorg en kennis/ervaring van de werkzaamheden die de zorgteams
       uitvoeren;
-      Voor externe kandidaten is een verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Dat snappen we, we leren je graag kennen! Stel jezelf voor door middel van een sollicitatie. Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen Huijs Manager Wonen via 06-42968659. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met onze Recruiter Eefke Pennings via eefke.pennings@dezorggroep.nl.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne (mobiliteits)kandidaten voorrang in de procedure.

De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 25 mei 2021, een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Ben je ZZP-er of interimmer en per direct beschikbaar, nodigen we je ook uit om te reageren.

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.