Land van Horne zoekt een

Teamcoördinator Ondersteunende Begeleiding extramuraal

Dienstverband

24 tot 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Weert Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zoeken een daadkrachtige:
Teamcoördinator Ondersteunende Begeleiding extramuraal

De Teamcoördinator Ondersteunende Begeleiding extramuraal geeft operationeel leiding aan een team medewerkers Begeleiding Individueel. Dit team biedt ondersteunende begeleiding in de thuissituatie van cliënten.

Je bent voor je medewerkers het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de dienstverlening, de planning, de informatievoorziening en de administratieve werkprocessen waaronder het fiatteren van de gerealiseerde uren en de AO-IC. Verzuimbegeleiding bij kortdurend verzuim en werving en selectie van medewerkers, behoren ook tot jouw takenpakket.

Je coördineert en stemt de activiteiten af met jouw team. Je vertaalt de jaarplanning en de te behalen productieafspraken naar een werkplanning en bewaakt de uitvoering hiervan. Je hebt feeling en tact om medewerkers en cliënten centraal te stellen zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Je onderhoudt de contacten met de cliënten én de gemeente om passende ondersteuning te bieden zodat langer thuis blijven wonen mogelijk wordt gemaakt. Voor de afstemming van het totale zorgaanbod overleg je met teamleiders thuiszorg/wijkverpleegkundigen en cliëntadviseurs. Dit doe je niet alleen binnen Land van Horne, maar ook bij andere instellingen waar mee wordt samengewerkt. Denk dan aan bijvoorbeeld GGZ-instellingen. Wij willen de verschillende diensten naadloos op elkaar aan laten sluiten en onze cliënten optimaal ondersteunen in de zorgbehoefte.

Wat wij vragen
Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding. wij vragen ook ervaring op het gebied van operationeel coachend leidinggeven. Een pas afgestudeerde HBO'er (met enige werkervaring) behoort ook tot de mogelijkheden. Je bent als persoon een empathische teamspeler, maar kan ook zakelijk zijn als de situatie hierom vraagt. Kennis van de WMO en ervaring met extramurale zorg is een pré. Je hebt inzicht in bedrijfsvoering en bent handig in het omgaan met geautomatiseerde systemen.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden, vooralsnog voor de duur van een jaar met de intentie tot een vast dienstverband. De arbeidsduur bedraagt 24-36 uur gemiddeld per week. Het salaris wordt ontleend aan het FWG 3.0-systeem, FWG 45. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
Interne kandidaten behouden hun oorspronkelijk dienstverband. Detacheren van de eigen afdeling naar de afdeling Begeleiding Individueel kan georganiseerd worden.

Informatie
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Bernard Wijenberg, manager Zorgverkoop en dienstverlening, T 0900 333 55 55.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 6 maart 2020