Land van Horne zoekt een

Teamcoördinator (Verpleegkundige)

Dienstverband

28 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Haelen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van

Teamcoördinator (Verpleegkundige)

Gemiddeld 28 uur per week

Wil jij een volgende stap zetten in je zorgcarriere? En zit het in je om je collega's te enthousiasmeren en te coachen? Mogelijk past deze vacature dan perfect in jouw loopbaan!

Wat je functie inhoudt
Als teamcoördinator ben je de spin in het web, jij houdt de helikopter view over de verschillende afdelingen en weet wat er speelt op de werkvloer. Je luistert goed en weet met je krachtige persoonlijkheid uitdagingen aan te gaan en collega's hierin te enthousiasmeren. Je hebt een duidelijke voortrekkersrol en voorbeeldfunctie voor je eigen team. En verder:

  • Ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de zorg van cliënten op onze locatie.
  • Je geeft binnen de vastgestelde beleidskaders coaching aan medewerkers.
  • Binnen de werkeenheid draag je zorg voor een efficiënte en effectieve organisatie en optimale kwaliteit van zorg- en dienstverlening volgens de visie van de stichting.
  • Je ondersteunt de teamleider in de uitvoering van het beleid en het verantwoord gebruik maken van de toegekende budgetten.
  • Je participeert in overlegsituaties en werk-/projectgroepen binnen de stichting vanuit je deskundigheid.

Wat wij vragen?
Je hebt bij voorkeur een HBO V diploma met ervaring en aantoonbare kwaliteiten op het gebied van leidinggeven maar ook ervaren kandidaten met een Verpleegkundige diploma op MBO 4 niveau nodigen we van harte uit om te solliciteren. Er worden eisen gesteld aan sociale vaardigheden, coaching vaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en besluitvaardigheid. Kennis van en ervaring met het kunnen enthousiasmeren van medewerkers is een pré.

Ons aanbod?
Wij bieden je een interessante functie met diverse uitdagingen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 28 uur gemiddeld per week. De Stichting Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 45 of 50 afhankelijk van opleiding en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nezha Cherkaoui, Teamleider. T: 088-987 8912