Zorgcentrum La Providence zoekt een

Teamcoördinator Zorg

Dienstverband

Uren vanaf 28 tot 36 uur per week zijn bespreekbaar.

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Grubbenvorst

Werkvelden

Ouderenzorg

Jouw nieuwe
uitdaging ligt hier!

Teamcoördinator Zorg
Uren vanaf 28 tot 36 uur per week zijn bespreekbaar.

Ben jij die coachend leidinggevende die we zoeken binnen zorgcentrum La Providence?
De zorg verandert continue en de rol als leidinggevende ook. Teams krijgen meer verantwoordelijkheid en moeten een groter zelfoplossend vermogen tonen. Door coachend leidinggeven kun je individuele ambities en kwaliteiten verbinden met de doelen van de organisatie en de teams.

Ben jij een daadkrachtige en mensgerichte teamcoördinator? Ben jij enthousiast, betrokken en deskundig? Wil jij leiding geven aan zelforganiserende teams? En zie je het zitten om een proactieve rol te spelen op tactisch en operationeel niveau? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

Wat ga je doen?
De teamcoördinator faciliteert, ondersteunt en geeft leiding aan de cliëntgebonden teams en bewaakt dat de teams opereren binnen het vastgestelde organisatie beleid. Je ontwikkelt en implementeert het operationeel afdelingsbeleid en levert een bijdrage aan het tactisch beleid. Samen met de twee andere teamcoördinatoren ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Je werkt volgens de LEAN methode.
Je bent verantwoordelijk voor de goede samenwerking binnen het team en tussen de verschillende teams. Je voert zelf het personeelsbeleid uit, zoals het voeren van (of input leveren voor) een functioneringsgesprek, begeleiding van verzuim, voeren van sollicitatiegesprekken of de introductie van nieuwe medewerkers, etc. Coachend leiderschap is belangrijk waarbij de ontwikkeling van het team en de individuele medewerker centraal staat.
Bovendien participeer je in de diverse overstijgende projectgroepen. Als teamcoördinator heb je frequent overleg en afstemming met collega’s teamcoördinatoren en manager. Alles natuurlijk gericht op kwaliteit van dienstverlening, waar de vraag en het welzijn van de bewoner centraal staat.

Functieprofiel:
• Je hebt affiniteit met de (ouderen) zorg;
• Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO Management;
• Je hebt praktijkervaring met het aansturen van zelforganiserende teams;
• Jouw stijl van leidinggeven kenmerkt zich door coachend leiderschap. Het stimuleren van de eigen kracht van medewerkers waardoor hun capaciteiten in de zelforganiserende teams goed tot zijn recht komen;
• Luistervaardigheid, inlevingsvermogen, observeren en motiverend coachen zijn voor jou vanzelfsprekende en aanwezige kwaliteiten;
• Je beschikt over probleemoplossend vermogen, creativiteit, bent resultaatgericht, besluitvaardig, neemt initiatief en bent stressbestendig;
• Je beschikt over tact, overredingskracht en onderhandelingsvaardigheden;
• Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn uitstekend;
• Je bent bekend met de lean methode en kunt projectmatig werken;
• Pionieren is je uitdaging!

Arbeidsvoorwaarden
Naast een passende salariëring (FWG 55) en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO VVT), bieden wij jou een prettige werk- en leeromgeving waarbij inzet opgemerkt en gewaardeerd wordt en waar ambities een kans krijgen zich te ontplooien.

Er wordt gestart met een tijdelijk dienstverband van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt de overeenkomst opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Bij indiensttreding vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Enthousiast?
Bel voor meer informatie met Ingrid Steegh, Zorgmanager, telefoonnummer 077-3555631. Je motivatiebrief en cv kun je t/m 8 september 2019 mailen aan PO@laprovidence.nl of sturen naar La Providence, t.a.v. Afdeling P&O, Ursulinenweide 5, 5971 ED Grubbenvorst.
De selectiegesprekken vinden plaats op 12 en 19 september 2019.

Aanvullende informatie:
Stichting ‘La Providence’ is een zelfstandig zorgcentrum in Grubbenvorst, Noord-Limburg. La Providence biedt cliënten, op grond van een zorgindicatie, huisvesting, verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp, activiteiten, begeleiding en/of behandeling. Onze betrokken medewerkers, die zich in kunnen leven in de cliënt en diens familie, geven aandacht en warme liefdevolle zorg. Het leefplezier van de cliënt is daarbij leidend, niet het medisch model. We ondersteunen zoveel mogelijk de eigen identiteit, zelfstandigheid, normen en waarden en cultuur van onze cliënten en proberen hen onderdeel uit te laten maken van de maatschappij. We ontzorgen onze bewoners op het gebied van proces (regelen) en inhoud (zorg).

Kom jij onze teams versterken?
We heten je alvast van harte welkom!