Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Teamleider ( 19-093 )

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wie ben jij?

Als teamleider geef je leiding aan anesthesiemedewerkers, sedatie praktijk specialisten en de pijnpoli waar secretaresses en pijnverpleegkundige werken. Een groep van circa 28 veelal HBO opgeleiden medewerkers met een specialistisch werkgebied. Je bent een daadkrachtige teamleider die zijn samen met het team duidelijke afspraken maakt en deze samen weet waar te maken. Je weet mensen op een positieve manier te prikkelen maar bent ook in staat om feedback te geven waar nodig. Je werkt hierbij nauw samen met drie andere collega-teamleiders binnen het behandelcentrum en heb je een cruciale rol in het uitvoeren van het operationele beleid van de afdeling en het bewaken van de voortgang van dit beleid. In samenwerking met de medische manager en afdelingsmanager ontwikkel je een efficiënte en effectieve organisatie en coördineer je de aansturing van de medewerkers en werkprocessen.

Daarnaast geef je invulling aan de kaders van het jaarplan HRM-beleid, zoals deelname aan werving- en selectieprocedures, voeren van jaargesprekken, participeren in het uitvoeren van verzuimbeheersing en het doen van opleidings-en scholingsvoorstellen. Ook draag je bij aan de ontwikkeling en totstandkoming van het operationele beleid van het team of de afdeling door het doen van verbetervoorstellen en het bewaken van de invoering en realisering van het vastgesteld beleid. Alsook het zorgdragen voor het opstellen van afdeling gerelateerde protocollen/richtlijnen. Hierbij zorg je ook voor een goede implementatie en evaluatie van deze protocollen. Je bewaakt het toegewezen budget en signaleert afwijkingen. Je levert input bij het opstellen van de deelbegroting, zoals de personeelsbegroting, opleidingsbegroting en exploitatiebegroting.

Op termijn is het oppakken van de rol van programma coördinator, in samenwerking met alle teamleiders een mogelijk een onderdeel van je functie. De taken van de dagelijkse aansturing komen om toerbeurt bij een teamleider te liggen waarbij je 1 hele week programmacoördinator bent. Hiervoor is het noodzakelijk dat je in deze week 5 dagen aanwezig bent, en op woensdag in de voorafgaande week, i.v.m. het maken van de planning. De overige drie weken kun je je volledig richten op de overige teamleiderstaken. Deze flexibiliteit in te werken dagen is een voorwaarde voor de aanstelling voor deze functie. Uiteraard zal ook tijdens vakantieperiodes of ziekte een beroep gedaan kunnen worden op jouw flexibiliteit.

Jouw nieuwe werkplek

Binnen het OK-complex is een onderscheid gemaakt tussen de Chirurgische aandachtsgebieden, POK, Anesthesie, SPS, Recovery en pijnpoli. Momenteel wordt dit gehele gebied aangestuurd door een afdelingsmanager en vier teamleiders. Op de afdeling anesthesie werken momenteel ongeveer 15 fte medewerkers op de afdeling. We kennen een 9-urige werkdag en er is een gunstige uitslaapregeling na de bereikbaarheidsdienst. Naast de werkzaamheden binnen de OK hebben we ook 5 sedatie praktijk specialisten.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde bachelor opleiding in de richting van (zorg)management of de bereidheid om deze opleiding te volgen;
  • Ervaring in een aansturende en/of leidinggevende rol binnen de zorg en bij voorkeur in een ziekenhuis;
  • Enthousiasme en overtuigingskracht, ook bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als teamleider, daarom bieden wij jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met de intentie deze te verlengen bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO-Ziekenhuizen en afhankelijk van kennis en ervaring. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Coen Hoezen, via telefoonnummer 0475-382018.Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlouke Smeets, HRM adviseur, telefoonnummer 0475382226.

Ben jij onze nieuwe teamleider? Reageer dan via onderstaand formulier en wij maken graag een persoonlijke afspraak.