PSW zoekt een

Teamleider AC Herten

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Herten / Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Ben jij mensgericht en weet jij mensen te enthousiasmeren? Weet jij de balans te vinden tussen organisatiebelang en de mogelijkheden in het team? Kun jij met jouw betrokkenheid en positieve instelling nét dat verschil maken? Lees dan snel verder!

Ons activiteitencentrum in Herten zoekt voor 24 uur per week een inspirerende:

Teamleider

Wat ga je doen?
 • Je geeft leiding aan een team van 24 medewerkers.
 • Je verzorgt de operationele aansturing en draagt een verantwoordelijkheid in de bedrijfsvoering van jouw locatie.
 • In je dagdagelijkse werk maak je een vertaalslag naar de visie van PSW in het team. Zo heb je bijvoorbeeld een belangrijke rol in het vergroten van eigenaarschap en de implementatie van Blended Care.
 • Je gaat op een inspirerende en krachtige manier aan de slag met vraagstukken gerelateerd aan verantwoorde en kwalitatief goede zorg.
 • Naast een interne focus, heb je ook een blik op de buitenwereld en creëer je samen met jouw team kansen en mogelijkheden in de lokale samenleving.
Locatie AC Herten
Activiteitencentrum Herten is verbonden aan de kleinschalige dagbestedingslocatie werkplaats De Hanze. Deze twee locaties bieden arbeidsmatige dagbesteding aan 120 cliënten. Beide locaties hebben een breed palet aan activiteiten, van catering tot groenwerkzaamheden.

Benieuwd wat onze collega's vertellen over werken bij PSW? Hier lees je meer.

PSW Dagbesteding
PSW Dagbesteding biedt zinvolle dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Soms spelen ook andere beperkingen een rol, zoals een fysieke beperking. Onze dagbesteding sluit aan bij de wensen en (ontwikkel)mogelijkheden van onze cliënten. Daar waar het kan, vindt dit zoveel mogelijk plaats in en met de lokale samenleving.

Wat hebben wij te bieden?
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Passen PSW en jij na dit jaar nog steeds bij elkaar? Dan volgt een vast contract.
 • Werken in een vooruitstrevende organisatie, met een informele werksfeer en in een enthousiast team.
 • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.
 • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren én een eindejaarsuitkering en pensioenverzekering.
Wat breng jij mee?
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de zorg.
 • Inzicht in en visie op de toekomst van dagbesteding en de vermaatschappelijking van zorg.
 • Een coachende stijl van leidinggeven zodat het stimuleren van eigenaarschap vanzelf gaat.
 • Een bulk positieve energie om onze medewerkers nóg meer te stimuleren en enthousiasmeren.
Meer informatie en reageren?
Nog vragen? Neem dan gerust contact op met Maureen Schonewille, manager Dagbesteding en Werk. Maureen is te bereiken op 06 - 12 02 83 95.

Direct solliciteren? Ga naar www.werkenbijpsw.nl en klik op de sollicitatieknop behorend bij deze vacature.

Zet 't alvast in je agenda!
Reageren op deze vacature kan t/m 12 juli 2020. De eerste gespreksronde staat gepland op woensdag 22 juli en de tweede gespreksronde op vrijdag 24 juli.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.