PSW zoekt een

Teamleider AC Maasbracht

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maasbracht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Bouw jij met ons mee? Ben jij die innovatieve teamleider die AC Maasbracht verder uitbouwt? Voor ons activiteitencentrum in Maasbracht zoeken wij een echte leider, één die inspireert, die samen met het team en cliënten ideeën bedenkt (én zorgt dat deze ook uitgevoerd worden), die mensen ruimte geeft én nabij is! Een echte ondernemer, mensgericht en enthousiast (we weten wel wat we vragen…).

Teamleider
Een prachtig oud schoolgebouw huisvest nu een gedeelte van onze arbeidsmatige dagbesteding in Maasbracht. Het andere gedeelte vindt plaats een paar 100 meter verderop bij 'de Spil' en tot slot vinden er vele activiteiten plaats binnen andere organisaties en bedrijven. Dit alles, geheel volgens de visie van PSW, want dat iedereen een volwaardige plek in de samenleving verdient is voor ons geen doel, maar een uitgangspunt! In Maasbracht werken we hier voor zo'n 90 cliënten aan. Nou goed die dagbesteding dus. We houden eigenlijk niet van het woord: dagbesteding. De mensen werken en/of ontwikkelen er namelijk elke dag. Ieder op zijn manier en binnen zijn mogelijkheden, daarmee is het meer dan dagbesteding. En het gebouw: het is prachtig, maar ook oud. We willen samen met jou, het team, ouders en cliënten invulling gaan geven aan de activiteiten van deze locatie. Of dat nog op deze plek gaat zijn of elders? Daar voeren we op dit moment gesprekken over. Dus als je snel bent, kun je meedoen.

Dus: Heb jij een visie die aansluit bij de onze? Laat je je niet gauw uit het veld slaan? Ben jij een goede gesprekspartner voor collega's, ouders, cliënten en stakeholders? Kun jij met jouw betrokkenheid en positieve instelling nét dat verschil maken en heb jij een focus op arbeidsmatige ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Nog in het kort de opsomming voor deze functie:

Wat ga je doen?
 • Je geeft leiding aan een team van 20 medewerkers.
 • Je geeft leiding op tactisch niveau en draagt een verantwoordelijkheid in de bedrijfsvoering van jouw locatie.
 • In je dagdagelijkse werk maak je een vertaalslag naar de visie van PSW in het team. Zo heb je bijvoorbeeld een belangrijke rol in het vergroten van eigenaarschap en de doorontwikkeling van onze dagbesteding.
 • Je gaat op een inspirerende en krachtige manier aan de slag met vraagstukken gerelateerd aan verantwoorde en kwalitatief goede dagbesteding, midden in de maatschappij.
 • Je hebt een ruime blik op de buitenwereld en creëert samen met jouw team kansen en mogelijkheden in de lokale samenleving.
 • Je werkt nauw samen met je collega leidinggevenden van zowel Dagbesteding, Werk, Wonen, Junior & Thuis
Wat hebben wij te bieden?
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Passen PSW en jij na dit jaar nog steeds bij elkaar? Dan volgt een vast contract.
 • Wij denken dat je aan 24 - 32 uur werken per week wel genoeg hebt, zo blijft er een goede balans tussen werk en privé. Want ook dat vinden we belangrijk. De ervaring leert wel dat deze baan zo leuk is, dat mensen graag meer willen werken. Mocht je dat graag willen, dan kijken wij samen met je naar de mogelijkheden.
 • We stemmen het aantal uren in onderling overleg af.
 • Werken in een vooruitstrevende organisatie, met een informele werksfeer en in een enthousiast team.
 • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.
 • 14,4 stichtingsuren bovenop je verlof op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren én een eindejaarsuitkering en pensioenverzekering.
 • Inschaling in FWG 55 - CAO gehandicaptenzorg
Wat breng jij mee?
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Ruime ervaring als leidinggevende, dit hoeft niet in de zorg te zijn, mag natuurlijk wel.
 • Inzicht in en visie op de toekomst van dagbesteding en de vermaatschappelijking van zorg.
 • Een coachende stijl van leidinggeven zodat het stimuleren van eigenaarschap vanzelf gaat.
 • Een bulk positieve energie om onze medewerkers nóg meer te stimuleren en enthousiasmeren.
Meer informatie en reageren? Nog vragen?
Neem dan tot 1 augustus gerust contact op met Bianca Steeghs, manager Werk en Dagbesteding. Bianca is te bereiken op 06 - 23016893. Na 1 augustus kun je met vragen terecht bij Gerry Maas, manager Wonen. Gerry is te bereiken op 06-10 37 33 70.

Ga jij met ons de toekomst tegemoet?
Ga naar www.werkenbijpsw.nl en klik op de sollicitatieknop behorend bij deze vacature. Wij zouden je het liefst in week 34 of 35 al willen ontmoeten voor een kennismakingsgesprek, maar wellicht ben je dan nog op vakantie. Dat is geen probleem. Geef in je reactie even aan wanneer een eventuele kennismaking mogelijk is.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.