Care+ zoekt een

Teamcaptain Bedrijfsvoering & Informatiemanagement

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Overige

Care+ zoekt een enthousiaste teamcaptain Bedrijfsvoering & Informatiemanagement die het team gaat inspireren en uitdagen. Een creatieve, innovatieve (aankomend) leidinggevende die met een doorkijk naar de ontwikkelingen van morgen en overmorgen de processen verder gaat optimaliseren.

 

TEAM BEDRIJFSVOERING

Care+ is een jonge, innovatieve, ambitieuze organisatie met een kleinschalige afdeling Bedrijfsvoering & Informatiemanagement. Een creatieve en inventieve afdeling, die elke dag weer met beperkte middelen het optimale er uit weet te halen.

Het team Bedrijfsvoering (vijf medewerkers) streeft naar perfecte dienstverlening, zowel intern als extern. De aandachtsgebieden van het team omvatten: bedrijfsvoering, financiële- en salarisadministratie, zorgadministratie, receptie/dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. Het team organiseert, indien nodig, aanvullende ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld control, ICT, HR en Arbo, huisvesting en facilitaire zaken.

JOUW OPDRACHT

Samen met het team ga je verder bouwen aan efficiency en effectiviteit om de organisatie zoveel mogelijk te ontzorgen.

  • Je bent verantwoordelijk voor een optimale inrichting van de processen en optimale dienstverlening.
  • Je zorgt voor een efficiënte en solide bedrijfsvoering.
  • Je levert tijdig de juiste rapportages en analyses aan en ontwikkelt deze waar nodig.
  • Je geeft leiding aan het team, stelt teamdoelen op en zorgt dat zij optimaal kunnen presteren.
  • Je deelt je expertise graag en fungeert als adviseur en sparringpartner voor de bestuurder.

 

Wat breng je mee?

Vakmanschap en deskundigheid, zowel op financieel gebied als op de inhoudelijke KPI’s. Je kunt zelfstandig een jaarrekening en een begroting maken en managementinformatie opstellen. Uiteraard met input van jouw team en de andere leidinggevenden. Je brengt structuur aan, houdt het overzicht en bewaakt de voortgang. Je herkent en onderkent risicovolle (deel)processen en stuurt zelfstandig op risicobeperkende maatregelen. Je gaat Care+ verder brengen in de ontwikkeling van dashboards en procesoptimalisering.

Energieke en stimulerende persoonlijkheid die van nature anderen prikkelt en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. In jouw team geef je ruimte aan ieders verantwoordelijkheden en expertise om de juiste dingen te doen en resultaten te behalen. Je ondersteunt jouw teamleden in hun ontwikkeling en stuurt op werkplezier, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken. Je voelt goed aan wanneer je nodig bent als sparringpartner of wanneer er besluiten moeten worden genomen. Je motiveert het team, zodat doelstellingen worden gehaald en mensen daar trots op zijn!

Adviesvaardigheden. Je ziet de wensen en knelpunten van de organisatie. Dit vertaal je naar goede informatievoorziening en juiste analyses. Je formuleert passende adviezen voor verbetering.

Visie en een stip op de horizon zijn voor jou de basis om op verder te bouwen. Je hebt een helder beeld over de beste aanpak om de doelen te bereiken. Je weet anderen mee te nemen in je afwegingen en in eventuele veranderingen binnen Bedrijfsvoering & Informatiemanagement.

Een brede blik waarmee je grip hebt op vandaag en vooruit kijkt naar morgen en verder. Je anticipeert en adviseert over te verwachten ontwikkelingen. Je ziet nieuwe ontwikkelingen en trends, die je kunt vertalen naar nieuwe inzichten voor Care+.

Je bent lid van het managementteam (MT) en valt rechtstreeks onder de directeur-bestuurder.

Jouw persoonlijke stijl

Je bent enthousiast en gepassioneerd en wil het beste voor de klanten en de medewerkers van Care+. Als het om de inhoud gaat laat je je zeker niet omver blazen. Je zoekt anderen op, omdat je ervan overtuigd bent dat met effectief samenwerken betere resultaten worden behaald. Je bent proactief, loopt gemakkelijk de organisatie in en je krijgt dingen voor elkaar. Je hebt het vermogen om veranderingen in gang te zetten. Je bent hierbij altijd duidelijk over de haalbaarheid en de consequenties. Wanneer het nodig is, voer jij ook moedige gesprekken om doelen te kunnen bereiken. Je kunt goed beïnvloeden en adviseren. Soms ook improviseren, want niet altijd is alle informatie beschikbaar, of lopen dingen anders en dan wordt er toch een goed advies verwacht.

Je hebt overzicht, bent flexibel en trekt verantwoordelijkheden naar je toe. Je bent een harde werker die gaat voor het beste resultaat. Je voelt echter ook heel goed aan wanneer het tijd is om te ontspannen en informele gesprekken te voeren, waarin humor en relativeringsvermogen niet mogen ontbreken! Door jouw passie krijgen anderen energie om verder te groeien.

Care+ zoekt

Een ambitieuze teamcaptain die beschikt over een uitstekend financieel inzicht en die kennis heeft van alle aspecten van bedrijfsvoering (of dit graag wilt leren). Een vakman/ vakvrouw die vanuit eigen deskundigheid een innovatieve en creatieve bijdrage kan leveren aan de doorontwikkeling van de organisatie.

Je beschikt over een stevig HBO- niveau. Ervaring opgedaan in de zorg en kennis van relevante wet- en regelgeving

zou heel fijn zijn. Je hebt goede digitale vaardigheden en bent uitstekend thuis in Excel.

Care+ biedt

Een meer dan uitdagende baan in een organisatie in ontwikkeling: klein in omvang, maar een sterk merk en toonaangevend in het regionale zorglandschap. In deze rol maak je impact, zowel maatschappelijk als binnen Care+ en het biedt jou zelf ook een bijzondere kans op persoonlijke groei. Je kunt aan de slag voor 32 uur per week. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed inrichten van je werkdagen en tijden, thuiswerken is natuurlijk ook mogelijk. Het salaris is volgens de CAO Sociaal Werk schaal 8 of 9, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Procedure

Denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk een heldere motivatie en je CV naar ons toe.

Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Neem dan contact op met ons via (0475) 769 148.