MET ggz zoekt een

Teamleider bedrijfsvoering, FACT/MCZ

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Venray Roermond Weert Venlo Roermond Echt Weert Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ga jij met ons de veranderingen binnen de ggz tegemoet? En voel je je helemaal thuis bij een complexe doelgroep, waarbij we samenwerken met naasten en ketenpartners in de wijk?

Heb jij een ondernemend karakter om dit vorm en inhoud te geven? En misschien zelfs al een relevant netwerk? Wil jij van toegevoegde waarde zijn om het Integraal Zorgakkoord (IZA) verder te implementeren binnen onze organisatie? En doe je dit het liefst samen met collega’s?

Lees dan vooral verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een teamleider bedrijfsvoering voor het zorgcluster FACT/MCZ.

MET team
Onze FACT-teams zetten zich in voor cliënten met ernstige psychiatrische problematiek, die hierdoor ook moeilijkheden ervaren op andere levensgebieden. Denk hierbij aan wonen, sociale contacten en financiën. De FACT-teams richten zich tijdens de behandeling niet alleen op de ziektesymptomen, maar juist ook op de totale gezondheid en het welbevinden van de cliënt. Onze FACT-teams werken hierbij samen met het sociale netwerk van de cliënt. De behandeling vindt zoveel mogelijk plaats in de eigen omgeving. We streven er naar de eigen veerkracht en het herstel op de diverse levensgebieden te vergroten. We werken hierbij nauw samen met de verschillende keten-partners in de wijk.

Naast 3 FACT-teams (Roermond, Leudal en Echt) maakt ook het team Meervoudig Complexe Zorg (Roermond) onderdeel uit van dit zorgcluster. Dit team behandelt net als de FACT-teams mensen met complexe problematiek en ernstige psychiatrische aandoeningen (exclusief de groep mensen met psychotische stoornissen). Daarbij zijn zij uniek in het bieden van de meest intensieve vorm van mentalisation based treatment.

Als teamleider zet je de teams in hun kracht en werk je met ze samen aan hun doorontwikkeling en de verbetering van het behandelaanbod. Binnen dit zorgcluster werken we met een breed aanbod van behandelaren. Denk hierbij aan: verpleegkundigen, psychologen, psychiaters, rehabilitatiemedewerkers en ervaringsdeskundigen.

Wat houdt de functie in?
Als teamleider bedrijfsvoering zorg je ervoor dat de bedrijfsmatige aspecten zoals personeelszaken en de financiën goed lopen. Je draagt bij aan een goede teamsfeer en een fijn werkklimaat. Daarnaast zorg je ervoor dat het zorgcluster ook op de lange termijn succesvol en bedrijfsmatig gezond is.

Voor het zorgcluster FACT/ MCZ liggen mooie uitdagingen in het verschiet die jij mee vorm mag geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van de mentale gezondheidscentra, die een prominente rol hebben in het IZA. We zijn benieuwd naar jouw visie en ondernemerschap. Om zo samen met ons vorm te geven aan vernieuwingen binnen en buiten onze organisatie.

Je draagt bij aan het bevorderen en borgen van de kwaliteit van zorg, en zorgt ervoor dat de veiligheid voor de cliënten en de werknemers op orde is. Je weet kwaliteitscriteria te vertalen naar het team en creëert draagvlak op het uitvoeren van het vastgestelde beleid binnen de organisatie.

Kortom, een mooie, verantwoordelijke en uitdagende functie waar je mee kunt bouwen aan de vernieuwing van onze zorg!

MET jou
Je bent ondernemend en ambitieus. Je volgt de ontwikkelingen in de zorg op de voet en ziet een uitdaging in het implementeren van kansen. Je collega’s neem je daar enthousiast in mee en je weet hen op een positieve manier te stimuleren voor vernieuwing. Je zorgt voor een sterk team bestaande uit individuen, die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werk. Je staat voor je taak en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Van nature werk je vanuit verbinding en schakel je gemakkelijk op diverse niveaus, zowel in- als extern. Zo heb je veel contacten met de behandelaren uit jouw team, de teamleider inhoud, de collega teamleiders bedrijfsvoering van de andere zorgclusters binnen MET ggz en de directeur van MET behandeling (jouw leidinggevende). Daarnaast heb je veel contact met externe ketenpartners zoals: AMW, welzijnspartijen, WMO-partners, AZC’s en maatschappelijke opvang. Je bouwt en onderhoudt hierin je eigen netwerk, dit doe je met charisma en eigenheid. Je weet snel verbanden te leggen en weet raad met het invullen van de kaders die gesteld worden.

Je beschikt over een afgeronde op Hbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met een relevante managementopleiding. In het verleden heb je successen behaald als leidinggevende in een soortgelijke zorgomgeving.

MET ggz is er voor jou
  • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en bewegingsvrijheid om jouw expertise en visie in te zetten en te handelen naar eigen inzicht
  • Veel ruimte om je werkweek zelf in te delen;
  • Adviseurs die aan je zijde staan, die je kunt raadplegen en die jou aan het denken zetten;
  • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
  • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te schaffen (max. € 800 per 3 jaar);
  • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max € 600 per jaar);
  • Gezellige uitstapjes: teamuitjes, zomerbarbecue en een nieuwjaarsborrel!
  • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 60 (max. € 4981 bij een fulltime dienstverband);

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van monodisciplinaire ggz tot hoog specialistische en multidisciplinaire zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature of wil je vrijblijvend eens van gedachte komen wisselen met ons?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Irene Stöver, directeur behandeling, istover@metggz.nl, 06-50164486

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.