MET ggz zoekt een

Teamleider bedrijfsvoering ggz behandeling

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Venray Roermond Roermond Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ga je met ons de veranderingen binnen de ggz tegemoet? Ter versterking van onze teams in Midden- en Zuid-Limburg zoeken we een enthousiaste ZZP/interim teamleider bedrijfsvoering behandeling!

Je houdt je als teamleider bedrijfsvoering onder andere bezig met: het juist positioneren van professionals; de samenwerking tussen diverse teams, de regie- en primair behandelaren en andere verwijzers. Je zorgt voor het verbeteren van logistieke processen, waarbij je efficiënt en effectief omgaat met de behandelcapaciteit. Je richt je op de opleidingsambities binnen het zorgcluster en de personeelsbehoefte binnen de arbeidsmarkt. Ook ga je diverse plannen realiseren binnen de financiële kaders.

Je staat hierbij aan het roer en je werkt nauw samen met de teamleiders inhoud en teamleiders bedrijfsvoering van MET behandeling, waarbij jij je bijvoorbeeld hard gaat maken voor onze opleidingsvraagstukken.

Je hebt de keuze om als teamleider bedrijfsvoering binnen onze zorgclusters monodisciplinaire zorg- MET focus en multidisciplinaire zorg – FACT/IHT/MCZ/crisisdienst aan de slag te gaan. Samen MET jou kijken we waar jouw kracht, talent en affiniteit ligt, passend bij jouw wensen, kennis en ervaring!

De functie betreft een dienstverband voor 32-36 uur per week voor minimaal 6 maanden.

MET behandeling
MET behandeling is een onderdeel van MET ggz en bestaat uit basis ggz en specialistische ggz waar diverse zorgclusters onder vallen:
 • Monodisciplinaire zorg
 • MET focus, multidisciplinaire zorg
 • FACT/IHT/MCZ/crisisdienst
 • Volwassenzorg
 • Ouderen
 • Kind & Jeugd

Als teamleider zet je de teams in hun kracht en werk je met ze samen aan hun doorontwikkeling en de verbetering van het behandelaanbod. Binnen dit zorgcluster werken we met een breed aanbod van behandelaren. Denk hierbij aan: verpleegkundigen, psychologen, psychiaters, rehabilitatiemedewerkers en ervaringsdeskundigen.

De zorgclusters zijn verspreid door diverse regio’s in Limburg. Onze teams met ambitieuze collega’s zijn opgebouwd uit verschillende disciplines, waaronder psychiaters, basis- en klinisch en GZ-psychologen, psycho- en systeemtherapeuten, algemeen- en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen en rehabilitatiewerkers.

Wat houdt de functie in?
Als teamleider bedrijfsvoering draag jij er zorg voor dat de bedrijfsmatige aspecten, zoals personeelszaken en de financiën goed lopen. Je draagt bij aan een goede teamsfeer en een fijn werkklimaat. Daarnaast zorg je ervoor dat het zorgcluster ook op de lange termijn succesvol en financieel gezond is.

Voor MET behandeling liggen mooie uitdagingen in het verschiet die jij mee vorm mag geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van de mentale gezondheidscentra, het integraal zorgakkoord, ervaringsdeskundigheid binnen de ggz en samenwerking met huisartsen voor POH binnen MET ggz. We zijn benieuwd naar jouw visie en ondernemerschap, om zo samen met ons vorm te geven aan vernieuwingen binnen en buiten onze organisatie.

MET jou bevorderen en borgen we de kwaliteit van zorg, en zorgen we ervoor dat de veiligheid voor de cliënten en de werknemers op orde is. Je weet kwaliteitscriteria te vertalen naar het team en creëert draagvlak op het uitvoeren van het vastgestelde beleid binnen de organisatie.

Kortom, een mooie, verantwoordelijke en uitdagende functie waar je mee kunt bouwen aan de vernieuwing van onze zorg!

MET jou
Je bent ondernemend en ambitieus. Je volgt de ontwikkelingen in de zorg op de voet en ziet een uitdaging in het implementeren van kansen. Je collega’s neem je daar enthousiast in mee en je weet hen op een positieve manier te stimuleren voor vernieuwing. Je zorgt voor een sterk team bestaande uit individuen, die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werk. Je staat voor je taak en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Van nature werk je vanuit verbinding en schakel je gemakkelijk op diverse niveaus, zowel in- als extern. Zo heb je veel contacten met de behandelaren uit jouw team, de teamleider inhoud, de collega teamleiders bedrijfsvoering van de andere zorgclusters binnen MET ggz en de directeur van MET behandeling (jouw leidinggevende). Daarnaast heb je veel contact met externe ketenpartners zoals: AMW, welzijnspartijen, WMO-partners, AZC’s en maatschappelijke opvang. Je bouwt en onderhoudt hierin je eigen netwerk, dit doe je met charisma en eigenheid. Je weet snel verbanden te leggen en weet raad met het invullen van de kaders die gesteld worden.

Wie ben jij?
 • Je beschikt over een afgeronde op Hbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met een relevante managementopleiding.
 • In het verleden heb je successen behaald als leidinggevende in een soortgelijke zorgomgeving.

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te schaffen (max. € 800 per 3 jaar);
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max € 600 per jaar);
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 60 (min. € 3541 en max. € 5335 bij een fulltime dienstverband);

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature of wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen? Reageer je via de website? Dat werkt in de werkelijkheid toch iets sneller.

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.