MET ggz zoekt een

Teamleider Bedrijfsvoering MET de wijk

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Venray

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ter versterking van onze teams in Horst en Venray zoeken we een enthousiaste verbindende teamleider bedrijfsvoering!

Sta je graag dicht bij jouw collega’s en heb je een duidelijke visie op de mogelijkheden om de zorg binnen de ggz wereld verder door te ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van de bedrijfs- en zorgresultaten van jouw team(s). In deze rol geef je leiding aan een team van (ambulant) begeleiders. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de zorg en het zorgaanbod voor de cliënten wat voldoet aan geldende wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen.

MET het team

MET de wijk is onderdeel van MET ggz en richt zich op het begeleiden van cliënten met psychische klachten. We ondersteunen onze cliënten bij het bereiken van persoonlijke doelen. Dat kunnen doelen zijn op het gebied van wonen, huishouden, persoonlijke verzorging, werken, studeren, vrijetijdsbesteding en sociale relaties. We bieden begeleiding bij mensen thuis (thuis MET begeleiding) of in een van onze woonvormen (wonen MET begeleiding). Hoe de begeleiding er ook uitziet, we werken altijd samen de cliënt aan het herstel. Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Zodat hij of zij daarna weer op eigen kracht verder kan.

Wat houdt de functie in?

Je denkt actief mee en adviseert in het beleid en de uitvoering hiervan. Je geeft sturing en coaching in lijn met de visie van MET ggz aan je team(s) en stimuleert je team(s) om samen de best mogelijke zorg te verlenen en successen te behalen. Naast de HR, kwaliteitszorg en faciliterende zaken ben je voor je team(s) een sparringpartner, een luisterend oor en met jouw gevoel voor humor weet je zaken te relativeren. Je krijgt leiding van de directeur MET de wijk en werkt samen met je mede teamleiders bedrijfsvoering en inhoud binnen MET de wijk.
 • Je geeft leiding aan één of meerdere team(s), waarbij je teamleden coacht en aanstuurt;
 • Je stelt doelstellingen voor het team vast en deze staan in lijn met de visie van MET ggz. Daarbij zorg jij dat de begroting en budgetten niet overschreden worden;
 • Borg en bevorder je de ondersteunende regelgeving en kwaliteitsprotocollen van de zorg/dienstverlening, evenals de veiligheid van cliënten en medewerkers. De geldende kwaliteitscriteria zijn helder en realiseerbaar binnen het team;
 • Je zorgt dat het jaar- en teamplan actueel is, geborgd en passend bij de meerjarenstrategie van MET ggz;
 • Je participeert in werving en selectietrajecten en draagt zorg voor een adequate personeelsbezetting;
 • Je geeft uitvoering aan wet verbetering poortwachter en voert adequate verzuimbegeleiding;
 • Je vertegenwoordigt MET de wijk in extern overleg en initieert, bouwt en onderhoudt actief contact met relevante stakeholders en klantrelaties;

Wie ben jij?

Je bent een teamleider met lef en een open vizier, weet draagvlak te creëren binnen je team(s) en bent in staat om in moeilijke tijden positief, toekomstgericht en sterk te blijven. In de afgelopen jaren heb je bovendien een breed netwerk opgebouwd. Je bent een echte kartrekker en je popelt om ons zorgaanbod binnen Limburg op de kaart te zetten. Samen bouwen we aan de verdere professionalisering van onze zorg, waarin jij graag je expertise deelt.
 • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding zorg en welzijn, met voorkeur aangevuld met een diploma middel management;
 • Je hebt kennis van managementtechnieken en meerdere jaren relevante ervaring;
 • Je hebt ervaring met het aansturen van teams binnen de zorg en bij voorkeur in de ggz;
 • Je hebt een heldere visie op de zorg en draagt dit op een stimulerende wijze over aan het team;
 • Je hebt kennis en ervaring van relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt kennis van beleidsontwikkeling en projectmanagement;
 • Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroepen van MET de wijk;
 • Je denkt graag mee over nieuwe ggz-ontwikkelingen en ziet altijd ruimte voor verbetering;

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan doorgroei en opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans.
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800 per 3 jaar).
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600 per jaar).
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 60 (max. € 4981 bij een fulltime dienstverband).

Maak kennis met MET ggz

MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature of wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Marina Rovers, Directeur MET de wijk, mrovers@metggz.nl, 06-54282587.