Care+ zoekt een

Teamleider Begeleiding Thuis

Dienstverband

24-28

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Roggel Roggel

Werkvelden

Sociaal Werk

Begeleiding thuis bieden op maat, met oog voor de mens en vanuit een regisserende rol. Dat is waar wij voor staan. Samen met een team van 12 Care Plussers, mag jij dit proces gaan inrichten. 

Wij zoeken een teamcaptain met kennis van begeleiding thuis, een duidelijk beeld op onze visie en daadkracht om ons team aan te sturen. Iemand die onze Care Plussers optimaal kan laten functioneren, weet hoe de regisseursrol moet worden ingezet en die keuzes durft te maken wanneer gevraagd wordt. 

Gaan jouw handen al jeuken? Dan ben jij de teamcaptain die we zoeken!

 

Over team begeleiding thuis

Binnen team begeleiding thuis werken 12 bevlogen Care Plussers die begeleiding bieden aan ongeveer 65 mensen in zorg. Als teamcaptain coach en ondersteun je deze personen. Jij bent de kartrekker als het gaat om ontwikkelen, niet alleen van het team maar ook van de processen. Samen zorgen jullie ervoor dat iedereen zijn of haar eigen plek vindt binnen de maatschappij. Daarbij nemen wij het gedachtengoed van Positieve Gezondheid steeds meer als uitgangspunt.

Jouw teamleden werken voornamelijk individueel en midden in de wijk. Het is dus belangrijk dat je goed bereikbaar bent en elkaar goed weet te vinden. Om de verbinding te behouden, werken wij met een gezamenlijke wekelijkse dag start op de dinsdag.

Het team is volop in ontwikkeling. Binnen Care+ loopt team Begeleiding Thuis voorop in E-health, het werken met doelen is geïntensiveerd en zijn ze gestart met het gedachtengoed Positieve Gezondheid in de praktijk te vertalen.

De functie teamcaptain

Jouw doel in je team: Een georganiseerde en prettige werkomgeving creëren, waarin je medewerkers optimaal laat presteren. Dit doe je op basis van resultaatafspraken over de kwaliteit van zorg, personeel en bedrijfsvoering. Jij ontwikkelt een georganiseerde werkomgeving waarin Care Plussers geïnspireerd worden, werkgeluk ervaren en door hun deskundigheid de meest optimale begeleiding kunnen bieden.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele beleid en je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het tactische beleid van de organisatie. Je realiseert een ontwikkelopgave en weet het team hierin mee te nemen en te inspireren.

Onze mensen in zorg

Door goed te investeren in een kundig team, kunnen wij echt verschil maken voor de mensen die wij begeleiden. Daarom is het aan jou als teamcaptain de taak om een omgeving te creëren waarin zowel mensen met een zorgindicatie als Care Plussers optimaal kunnen functioneren en ontwikkelen. 

Over Care+

Wij zijn een jonge, enthousiaste organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen welke we begeleiden, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige, dynamische werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt.

Als Care Plusser maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef en daadkracht. In jouw rol werk je samen met de teamcaptain Beschermd Wonen, de teamcaptain Dagbesteding en het team zorgexperts. Je rapporteert aan de manager Zorg.

Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Inzetten op ontwikkeling

De zorg blijft in hoog tempo ontwikkelen, ook bij team Begeleiding Thuis. In onze nieuwe visie zijn onze professionals echte regisseurs en bewegen zich in het netwerk. We gaan de slag maken om deze rol van regisseur eigen te maken en meer doelgericht te werken. De eerste stappen zijn hiervoor al gezet. Aan jou, als teamcaptain, de taak om dit verder te ontwikkelen.

Je inspireert en coacht zorgprofessionals, je kunt een teamdynamiek positief beïnvloeden en bevorderd werkgeluk. Je stuurt op heldere doelen en je zorgt dat de processen optimaal ingericht zijn. Jouw team is deskundig, gemotiveerd, straalt vertrouwen uit en zij hebben een tikkeltje lef. Zij zijn helemaal klaar voor nieuwe ontwikkelingen en leveren een optimale dienstverlening.

Kortom; Een hele diverse en brede functie in een platte, betrokken organisatie, waar je veel ontwikkelmogelijkheden hebt en met jouw visie direct invloed hebt!

Samenwerkingsgericht en in de wijk

Als organisatie zijn we volop in ontwikkeling samen met onze partners. Recent hebben we nieuwe afspraken met gemeenten gemaakt over hoe Beschermd Wonen eruit komt te zien de aankomende 10 jaar. Door deze afspraken kunnen wij meer focus leggen op de doorontwikkeling van belangrijke processen. Deze zullen ook een positieve invloed hebben op team Begeleiding Thuis. 

Enkele processen waar we op dit moment mee bezig zijn, is het korter maken van de klantreis, door ontwikkelen van de E-Health en het intensiever samenwerken met onze partners in de wijk en het netwerk. Mooie, maar pittige opgaves voor de komende jaren.

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en kwalitatief goede zorg, waarbij we mensen en hun netwerk in hun kracht willen zetten. Soms een uitdaging met beperkte budgetten, steeds complexere zorgvragen en een lastige arbeidsmarkt. Om dit te bereiken is het belangrijk om te blijven innoveren, samenwerken, investeren in efficiënte processen en te sturen op resultaten. Wij worden daar enthousiast van, jij ook?

Werken in de zorg | 24 - 28 uur

Jij hebt ambitie en wilt graag in een rol als teamcaptain in de zorg breder ontwikkelen en kiest daarom voor een jonge, kleine organisatie waar jij direct invloed hebt. Je voelt dat je meer kunt dan je nu doet en wilt ruimte om dat te laten zien.

Je bent een analytisch denker met daadkracht, je kunt processen ontwikkelen en hebt affiniteit met cijfers. Je vindt heldere communicatie belangrijk en kunt goed schakelen tussen de verschillende niveaus. Je bent een gesprekspartner voor klanten, zorgprofessionals en wijkpartners. Je durft moedige beslissingen te nemen in complexe situaties waar je niet altijd alle informatie hebt. Verantwoordelijkheid daarvoor nemen gaat je dan makkelijk af. Jij denkt in processen, overziet consequenties van ontwikkelingen en signaleert. Je hebt het totaaloverzicht en durft daarop te sturen.

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Een zorg gerelateerde opleiding afgerond;
  • Ervaring met complexe doelgroepen in de zorg;
  • Ervaring binnen ambulante teams is een pré;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als teamcaptain in een dynamische, complexe omgeving;
  • Analytisch en communicatief sterk;
  • Daadkracht, ambitie en flair;
  • Jouw team werkt 24/7, jij bent er als het nodig is.

Vacature teamcaptain: het aanbod

Je krijgt een baan voor 24 tot 28 uur per week. Onze Care Plussers draaien dag- en avonddiensten. Dat betekent dat je flexibel over de week werkt. Je hebt de vrijheid dit zelf te organiseren, wij vertrouwen graag op je eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt er ook wel wat voor terug: een functie waarin jij kunt ontwikkelen in een slagvaardige, betrokken organisatie waar je écht het verschil kunt maken. Jij komt in een omgeving waar je ruimte krijgt om jezelf optimaal te ontwikkelen op alle terreinen. Je rol is in een kleine organisatie breed en je hebt veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Je mag niet alleen uitvoerend meedenken maar ook strategisch. Hierdoor is de stap naar (zorg) manager een stuk kleiner.

Uiteraard is je salaris prima: je wordt ingedeeld in schaal 9 van de CAO Sociaal werk. Dit betekent bij een fulltime dienstverband een brutosalaris tussen de € 3.009, - en € 4.358, -. Daarbovenop heb je recht op 16,4% Individueel Keuzebudget. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je competenties en ervaring.

Word jij onze nieuwe teamcaptain Begeleiding Thuis?

Denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk een heldere motivatie en je CV naar werkenbij@care-plus.nl.

Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Neem dan contact op met ons via (0475) 769 148.