Care+ zoekt een

Teamleider Beschermd Wonen

Dienstverband

28-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, WO, HBO+

Standplaats

Roggel Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk

 

Teamleider Beschermd Wonen (28-36uur)

Locatie Noord- en Midden-Limburg
Deze uitdagende functie in Noord en Midden Limburg is maar op 40 minuten rijafstand van Eindhoven en Maastricht!

Ben jij de teamleider die het team klaarstoomt voor de toekomst?

Ben jij de captain die het team klaarstoomt voor de toekomst? Om een team goed te laten functioneren, zoeken wij een teamleider met visie. Iemand die het beste uit elke medewerker haalt, die heldere doelen kan stellen en stuurt op kwaliteit en resultaat. Een mooie uitdaging, zeker nu onze organisatie een nieuwe koers gaat varen.

Gaan jouw handen al jeuken? Dan ben jij de teamleider die we zoeken!

Jouw team
Beschermd wonen als een veilige ontwikkelplek om je weer gezond te voelen, te werken aan zelfstandigheid en mee te doen in de samenleving. Dat is waar jij met jouw team elke dag voor staat. Met ongeveer 30 bevlogen Care Plussers werk jij voor ongeveer 65 mensen die voor Beschermd Wonen bij Care+ hebben gekozen. Het team ondersteunt jongeren en volwassenen die psychisch kwetsbaar zijn en soms een licht verstandelijke beperking hebben in hun ontwikkeling. Daarbij wordt gewerkt vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid.

Aan jou als leidinggevende de taak om te zorgen voor een omgeving waarin zowel mensen met een zorgindicatie als Care Plussers optimaal kunnen functioneren en ontwikkelen. Jij zorgt voor een georganiseerde werkomgeving waarin Care Plussers geïnspireerd worden, werkgeluk voelen en met hun deskundigheid de meest optimale zorg bieden. Je beïnvloedt de teamdynamiek positief, want een fijne werkomgeving dat is waar jij voor staat.

Inzetten op ontwikkeling
Care+ is een nieuwe weg opgeslagen met een nieuwe bestuurder en onze nieuwe visie. Kwaliteit en duurzame ontwikkeling staat voorop in de zorg. Onze zorgprofessionals ontwikkelen zich tot echte regisseurs die zich bewegen in het netwerk. De eerste stappen zijn hiervoor al gezet. Aan jou, als teamcaptain, de taak om dit verder te ontwikkelen.

Als organisatie gaan we de ontwikkeling samen met onze partners aan. Recent hebben we nieuwe afspraken met gemeenten gemaakt over hoe Beschermd Wonen eruit komt te zien. De klantreis wordt korter, intensiever en in samenwerking met het sociale netwerk en de partners in de wijk. Een mooie opgave de komende jaren. Om dit te bereiken is het belangrijk om te blijven innoveren, samenwerken, investeren in efficiënte processen en te sturen op resultaten. Wij worden daar enthousiast van, jij ook?

Jij als teamcaptain
Je stuurt op heldere doelen en je zorgt dat de processen optimaal ingericht zijn. Jouw team is deskundig, gemotiveerd, straalt vertrouwen uit en zij hebben een tikkeltje lef. Zij zijn helemaal klaar voor nieuwe ontwikkelingen en leveren een optimale dienstverlening.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het operationele beleid en je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het tactische beleid van de organisatie. Je zoekt actief samenwerking op met wijkpartners en bent het gezicht van Care+ in de wijken waar de woonhuizen staan.

Kortom; Een diverse en brede functie in een platte, betrokken organisatie. Daardoor heb je veel ontwikkelmogelijkheden en heb je met jouw visie direct invloed!

Jouw positie bij Care+
Wij zijn een jonge, enthousiaste organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige, dynamische werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt. Als Care Plusser maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef en daadkracht. In jouw rol werk je samen met de teamleider Begeleiding Thuis, de teamleider Dagbesteding en het team zorgexperts. Je rapporteert aan de manager Zorg. Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Wat zoek jij?
Jij hebt ambitie en wilt graag in een rol als leidinggevende in de zorg breder ontwikkelen en kiest daarom voor een jonge, kleine organisatie waar jij direct invloed hebt. Je voelt dat je meer kunt dan je nu doet en wilt ruimte om dat te laten zien.

Jij denkt in processen, overziet consequenties van ontwikkelingen en signaleert. Je hebt het totaaloverzicht en durft daarop te sturen. Je vindt heldere communicatie belangrijk en kunt goed schakelen tussen de verschillende niveaus. Je bent een gesprekspartner voor mensen in zorg, zorgprofessionals en wijkpartners. Je durft moedige beslissingen te nemen in complexe situaties waar je niet altijd alle informatie hebt. Verantwoordelijkheid daarvoor nemen gaat je dan makkelijk af.

Wat breng je mee?

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Een zorggerelateerde opleiding afgerond
  • Ervaring met complexe doelgroepen in de zorg.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in een dynamische, complexe omgeving.
  • Communicatief sterk
  • Flexibel en zichtbaar.
  • Daadkracht en flair

Het aanbod
Je krijgt een mooie functie waarin in een slagvaardige, betrokken organisatie. Jij komt in een omgeving waar je ruimte krijgt om jezelf optimaal te ontwikkelen op alle terreinen.

Uiteraard is je salaris goed: je wordt ingedeeld in schaal 9 van de CAO Sociaal werk. Dit betekent bij een fulltime dienstverband een brutosalaris tot € 4.358,- voor 36 uur. Daarbovenop heb je recht op 16,4% Individueel Keuzebudget. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je competenties en ervaring. De zorg is 24/7, bij ons heb je de vrijheid om je werk zelf te organiseren, wij vertrouwen graag op je eigen verantwoordelijkheid.

Kennis maken?
Denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Kijk dan bij www.care-plus.nl/werken-bij-care en stuur dan zo snel mogelijk je CV. Je motivatie? Die horen we graag in een gesprek

Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Gerben Duin, manager Zorg op (0475) 769 148.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €45.000,00 - €60.000,00 per jaar