Stichting Pergamijn zoekt een

Teamleider cluster Licht Verstandelijke Beperkt

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
"Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en/of complexe zorgvraag. Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven: wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen. Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect." Bij Pergamijn zijn ca. 1200 zorgprofessionals en 600 vrijwilligers werkzaam die dagelijks kleur geven aan het leven van onze cliënten. Het werkgebied is groot: Midden-Limburg, Westelijke Mijnstreek, Parkstad en Heuvelland.

Teamleider cluster Licht Verstandelijk Beperkt

36 uur

Jouw werkomgeving

Binnen het cluster Licht Verstandelijk Beperkt (LVB) zoeken we een gedreven teamleider voor een tot twee woningen. Alle woningen binnen ons cluster zijn buitenlocaties. Onze cliënten wonen allen in de wijk en maken onderdeel uit van deze wijk.

De cliënten hebben allemaal een lichte verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met een autismestoornis, aanverwante psychiatrische/psychosociale problematiek(en) of gedragsproblematiek.

Een open en cliëntgerichte houding en het betekenis kunnen geven aan het gedrag van de cliënt en van het eigen functioneren zijn daarbij erg belangrijk. Jij als teamleider faciliteert en ondersteunt de medewerkers om hieraan goed invulling te kunnen geven en zo de doelstellingen te behalen.

De functie

Je bent voor jouw team(s) integraal eindverantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen op het gebied van kwaliteit en continuïteit van de zorg, ontwikkeling van de individuele medewerkers en het team én het financieel resultaat. Je werkt nauw samen met de gedragskundige, senior cliëntbegeleiders en de interne adviseurs.
Je weet wat cliënten en wettelijk vertegenwoordigers belangrijk vinden op het gebied van de kwaliteit van zorg. Je bent degene, die dit realiseert binnen de financiële kaders. Je stuurt een team/ twee teams aan, die in totaal uit circa twintig tot dertig medewerkers bestaan. Als verbindende factor ben je in staat om richting, ruimte en vertrouwen te geven zodat het team de doelstellingen kan behalen. Je zorgt ervoor dat de teambezetting kwalitatief en kwantitatief op orde is.

De verzuimbegeleiding en uitvoering geven aan arbobeleid behoren ook tot je takenpakket. Daarnaast draag je samen met je collega-teamleiders bij aan de verdere ontwikkeling van het cluster door kansen te signaleren en verbetervoorstellen te doen.

Tevens neem je - in samenspraak met je collega teamleiders en het clustermanagement - deel aan projecten.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 55 (min. € 2.662,= en max € 3.928,=).
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org of neem contact op met Sharon Sneevliet, HR adviseur tel: 06-45265654 of s.sneevliet@pergamijn.org .

Heb je interesse?

Voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan je CV en motivatie - onder vermelding van vacaturenummer TLLVB-20205- naar job.bytnw@pergamijn.recruitee.com.

Wie zoeken we?

Je beschikt over theoretische en praktische vakkennis op Hbo-niveau (bijvoorbeeld HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Verpleegkunde) aangevuld met een opleiding voor Middenmanagement op Hbo-niveau en minimaal 3 jaar relevante

werkervaring.

Bij Pergamijn werken wij met mensen en voor mensen! Jij bent van nature oprecht geïnteresseerd in mensen en weet de verbinding te leggen. Je bent een open en inspirerende leider die met gemak mensen meeneemt, tegenstellingen weet te overbruggen en mensen weet samen te brengen. Door je enthousiaste houding en uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden ben je in staat om het team te laten groeien en ontwikkelen. Uiteraard heb je een sterke persoonlijkheid en neem je de regie daar waar nodig is.