Stichting Pergamijn zoekt een

Teamleider cluster Moeilijk Verstaanbaar Gedrag

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.
Teamleider MVG/ASS

Eekhoornweg (Echt)

32-36 uur
Jouw werkomgeving

Binnen het cluster MVG/ASS (Moeilijk Verstaanbaar Gedrag/Autisme Spectrum Stoornissen) zoeken we een gedreven teamleider voor twee woningen op ons terrein in Echt (Eekhoornweg 1-3, Eekhoornweg 2) waarvan één woning een VIC (Very Intensive Care)-unit betreft. De cliënten binnen deze woningen hebben allemaal een licht tot matig verstandelijke beperking in combinatie met een autismespectrumstoornis, aanverwante psychiatrische/psychosociale problematiek(en) en gedragsproblematiek. Een open en cliëntgerichte houding en het betekenis kunnen geven aan het gedrag van de cliënt en van het eigen functioneren zijn daarbij erg belangrijk. Jij als teamleider faciliteert en ondersteunt de medewerkers om hieraan goed invulling te kunnen geven en zo de doelstellingen te behalen. Je geeft direct leiding aan ca. 30 medewerkers en daarnaast wordt ook extern personeel ingezet.

Als teamleider binnen het cluster MVG/ASS maak je onderdeel uit van een team van in totaal 8 teamleiders.

Jouw Baan

Je bent voor jouw teams integraal eindverantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen op het gebied van kwaliteit en continuïteit van de zorg, ontwikkeling van de individuele medewerkers én het financieel resultaat. Je werkt nauw samen met de gedragskundige en senior cliëntbegeleiders.
Je weet wat cliënten en wettelijk vertegenwoordigers belangrijk vinden wat betreft kwaliteit van de zorg en zorgt ervoor dat dit gerealiseerd wordt binnen de financiële kaders. Je stuurt een team aan van rond de 30 medewerkers en als verbindende factor ben je in staat om richting, ruimte en vertrouwen te geven zodat het team de doelstellingen kan behalen. Je zorgt ervoor dat de teambezetting kwalitatief en kwantitatief op orde is met als specifieke opdracht om het vaste team uit te breiden zodat de flexibele schil teruggebracht kan worden. Daarnaast ben je in de lead om het zorgaanbod voor deze specifieke cliëntendoelgroep (hoog complexe zorg) door te ontwikkelen. De verzuimbegeleiding en uitvoering geven aan arbobeleid behoren ook tot je takenpakket. Daarnaast draag je samen met je collega-teamleiders bij aan de verdere ontwikkeling van het cluster MVG/ASS door kansen te signaleren en verbetervoorstellen te doen.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 55 (maximaal € 3948, - op basis van 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
  • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
  • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
Informatie

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Ramon Frissen, telefoonnummer 06-51322015 of r.frissen@pergamijn.org.

Heb je interesse?

Wil jij ons team in Echt komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van TL082-20202 naar job.em1ur@pergamijn.recruitee.com

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemende, resultaatgerichte en 'stevige' persoonlijkheid met een duidelijke visie op de doelgroep. Je weet als geen ander de verbinding te leggen met je team ook al stuur je op afstand. In stressvolle situaties kun je je goed staande houden en ben je niet bang om keuzes en beslissingen te maken. Bij Pergamijn werken wij met mensen en voor mensen! Jij bent van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Je bent een open en inspirerende leider die met gemak mensen meeneemt, tegenstellingen weet te overbruggen en mensen weet samen te brengen. Door je enthousiaste houding en uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden ben je in staat om het team te laten groeien en ontwikkelen. Daarnaast ben je ondernemend en ben je in staat om een goed financieel resultaat neer te zetten. Ook ben je een echte netwerker en zoek je de samenwerking op met de ketenpartners. Je beschikt over theoretische en praktische vakkennis op Hbo-niveau (bijvoorbeeld HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Verpleegkunde) aangevuld met een opleiding voor Middenmanagement op Hbo-niveau en relevante werkervaring.