Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Teamleider opname en dagverpleging (20-012)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Ben jij daadkrachtig en mensgericht?"

Dan ben jij onze nieuwe teamleider EOA!

Vacaturenummer 20-012, 36 uur per week

Wie ben jij?
Als teamleider EOA schep je de juiste voorwaarden zodat de medewerkers de beste zorg kunnen leveren aan onze patiënten. Je bent een daadkrachtige teamleider die samen met en het team duidelijke afspraken maakt en deze samen weet waar te maken. Je weet mensen op een positieve manier te prikkelen maar bent ook in staat om feedback te geven waar nodig. Je hebt een cruciale rol in het uitvoeren van het operationele beleid van de afdeling en het bewaken van de voortgang van dit beleid. In samenwerking met de medische manager en afdelingsmanager ontwikkel je een efficiënte en effectieve organisatie en coördineer je de aansturing van de medewerkers en werkprocessen.

Daarnaast geef je invulling aan de kaders van het jaarplan HRM-beleid, zoals deelname aan werving- en selectieprocedures, voeren van jaargesprekken en participeer je in het uitvoeren van verzuimbeheersing. Ook draag je bij aan de ontwikkeling en totstandkoming van het operationele beleid van het team op de afdeling door het doen van verbetervoorstellen en het bewaken, implementeren en realiseren van het vastgesteld beleid. Alsook het zorgdragen voor het opstellen van afdeling gerelateerde protocollen/richtlijnen. Hierbij zorg je ook voor een goede implementatie en evaluatie van deze protocollen. Je bewaakt het toegewezen budget en signaleert afwijkingen. Je levert input bij het opstellen van de deelbegroting, zoals de personeelsbegroting, opleidingsbegroting en exploitatiebegroting.

Naast het uitoefenen van teamleiders werkzaamheden heb je een meewerkende rol op de afdeling, deze werkzaamheden worden afhankelijk van opleiding en achtergrond in samenspraak met de manager afgestemd.

Jouw nieuwe werkplek
De afdelingen bestaan uit drie onderdelen, namelijk de electieve opname afdeling (EOA), de dagverpleging en de preklinische screening. Op de EOA afdeling komen volwassen patiënten terecht die een geplande operatie ondergaan. Patiënten worden ontvangen aan de balie en hun gegevens worden nagelopen. Daarna worden de patiënten voorbereid op de operatie. Op de dagverpleging komen volwassen patiënten voor behandeling in dagverpleging van zowel de beschouwende als de snijdende specialismen.

Op de preklinische screening worden patiënten gezien als voorbereiding op een behandeling waarbij een vorm van anesthesie nodig is. Er werken anesthesisten, verpleegkundigen en secretaresses op de afdeling.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt zorg gerelateerde opleiding en affiniteit met het zorglandschap
  • Je hebt een afgeronde bachelor opleiding in de richting van (zorg)management of de bereidheid om deze opleiding te volgen;
  • Je bent bereid om het interne Leadership Development programma voor teamleiders te volgen;
  • Ervaring in een aansturende en/of leidinggevende rol binnen de zorg en bij voorkeur in een ziekenhuis;
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als teamleider EOA. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO-Ziekenhuizen en afhankelijk van kennis en ervaring. Salariëring geschiedt conform het salarisbeleid teamleiders. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Haik Dijkhuis, afdelingsmanager, telefoonnummer 047538-2018 of via haik.dijkhuis@lzr.nl . Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 06-11380065.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 3 maart in de middag, we willen je vragen hier rekening mee te houden.

Tot 28 februari kun je reageren via het sollicitatieformulier.